BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, June 1, 2010

Muka Ketat


Assalamualaikum

Aha. Ada tak contest Muka Ketat?
Nak join la.
Bagi link ek kalau korang tau.
KahKah




8 comments:

anish said...

hahahahaha :)) tak lame lagi adela kot sesape yang bace blog ni wat contest tu. :P

k.i.w.i said...

hope so la kan.lps tu aku join pkai gmba2 ni.lps tu aku mng.lps tu hadiah tiket ke korea utk 2org.lps tu dpt duit rm5000.lps tu lps tu ahahah. :P

~m!ssy a!n~ said...

huhu better wt contest bdk busuk+muke ketat la kan kiwi kan? =P

k.i.w.i said...

kahkah.ape kata awk buat,lps tu sy join,lps tu awak bg can sy mng.wah,best gela! Aha.
-busuk-busuk kt page awak je ok. :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

muka ketat ke nih ?

cam muke blur je ekekek.

k.i.w.i said...

miss lolly- muka seposen pn ia gak.aha

nurulhuda said...

mcm tnjuk perubahan style rmbut pon ade. pfftt

k.i.w.i said...

botak best la hudakun.jum la botak.kehkeh