BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 20, 2010

sikit je lagi

Assalamualaikum..

sikit je lagi nak accident.
-__-
(muka cuak gila gaban)


ni semua si pemandu satria punya pasal!
Ape ke bengap la
aku rasa sticker P pun tak tanggal lagi kot.
berlagak naik satria.
kentang kentang aku naik si kancil.

Masa otw balik dari Giant Nilai la ni.
kan ade satu round about.
aku amik pukul 12.
aku amik la lane kiri.
yang si pemandu satria punya pasal ni amik lane kanan.

nak dijadikan cerita
punya la anjing,
rupenya dia nak amik pukul 9!

aku da noticed awal da kete si satria punya pasal ni lain mcm je sebelah aku
masa nk selekoh, dan dan time tu dia potong kete aku ikut depan!
cis kek!!!!

mana pusat memandu kau amik ha???
anjing!

tak semena mena aku terus amik jalan pukul 9.
aku berenti tepi aku tunjuk F!
si kereta satria punya pasal berenti kejap then bla.
siot gela.

time tu panic gak.
aku jarang pakai hon kete ni.
sepatutnya ak hon je la kan.
tp aku g tekan tengah stereng
mane la bunyi
kuikui.


ahhhhhh!
si satria punya pasal!!!
mcm %$(%&$(#( !!!!!



5 comments:

Anonymous said...

lol.. kesiann..
kt msia mmg scary d jalanan!
huhu ~

President said...

org gila jalan raya mmg mcm tu

mahira oya said...

adeh mmg giler ah..
sakit hati jer..

bellar0ssa said...

uih kau..hati2 beb

miss nina said...

~hadei... dah terbabas kamu ye?
saboo..