BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, June 5, 2010

si result dan si dapur

Assalamualaikum.

Yey! result da keluar.
Tak bole dinyatakan kt sni.
nnti cakap gebang pule.
ehe.
"mak aih,show off seh budak ni"

(padahal result tah pape)

-_-
(senyum tak-berapa-nak-gembira)

Yela, korang ckp kt aku
sape yang tak nak bgtau result yang memBANGGAkan, kan?
Oleh itu, result aku memTIDAKBANGGAkan.
sobs sobs

Ape aku nak explain kt omma.
surat confirm-confirm sampai umah tak lama lagi.
Apakah aku harus berdalih lagi
seperti semester yang sudah-sudah?

Dah la malas aku nak ckp pasal result!
Dah la kena tgk manual.
maksud aku bukan directly dari website
kne copy link sana, paste link sini.
Annoying sikit je.

Nasib baik ada Senior yang memBANTU.
tengs uh!
:)
congratz juga la utk DSP dapat A.

-------------------------------------------------------------

Yey untuk kedua kali!
mulai hari ini
DAPUR-ADALAH-MILIK-AKU!!!!!

Akan aku raba puas-puas ruang dapur.
sori eh miss kuali,miss periuk,miss senduk dan anak-anak dara kt dapur tu.
anda da tak virgin mulai hari ini.
:)



p/s: cis, sikit je lagi nak naik pentas!huh!

8 comments:

Pija said...

welcome budak yang menyusahkan sungguh ^_~

President said...

cgpa tu yg penting. usaha sampai final semester ko dapat 3.5 ke atas. peluang utk kurangkan pembayaran semula ke pihak MARA..haha~

anyway, tahniah kat ko..;-p

k.i.w.i said...

senior - u really meant it uh?aha

restu- bak sikit la pointer kau,bole?
tu la,hope ade rezki sem
dpn.naik pointer-naik pointer!
ehe

nurulhuda said...

'lagi sikit nak naek pentas'??
okey aku tau berapa!ahahaha

dsp itu adakah digital signal programming???
kawan aku dak commu amek tu gak kata susahhhh!
gempak gler dpt A!!!ehem2.

k.i.w.i said...

hoho.bukan aku la dpt a.senior aku tu ha dpt a.blogger yang 1st skli komeng tu!hoho.aku cume b.

dsp tu dgtl signal processing la.aku tau syudhalim kn?aku pnh tye gk.dia tgh amik ko tak silap aku.

Anonymous said...

congratz anyway ! :)
oh2.. alang2 merabe tuu,g la msk pasta , senang banget ! :P

k.i.w.i said...

mui: tak reti la.bahan pun takde.takde duit dah ni.guuuuuu :(

nurulhuda said...

okey slh.
a'ah die tgh amek.
die da ckp ko tnye die.hahahha