BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 24, 2010

rest in peace miss O2

Assalamulaikum

oh semalam merupakan hari terakhir dia.
tak sangka pulak dia pergi terlalu awal.


Continue...


puas aku cari gambar dia.
igt nk upload untuk kali terakhir.
tapi tak jumpa.
biasala hardisk BESAR!
:P


oh tak bestnya hp rosak.
oh ya,
num hp korang korang pun takde.
so lps ni aku akan mintak dengan tak malunya.


tapi yang dok jauh jauh tu cmne la nak mintak.



-maaf ye penunggu gua-

8 comments:

nurulhuda said...

kehkeh babai 02! beli iphne!

k.i.w.i said...

iphone?tak berkenan.
aku taknak pakai hp,pakai public phone je lps ni.kuikui

President said...

xpyh pakai la fauzi. pinjam tpon aku dah la.

k.i.w.i said...

btul ke restu?yey!
klo aku takde hp lg mse msk sem,aku pnjm hp kau ek.
aku ungkit nnti! :P

President said...

boleh jer...tp tpon aku bkn smart phone/ PDA..nokia jek...yg ko kutuk2 tu..

k.i.w.i said...

ollololololo. mne ade aku kutuk hp kau dlu?kau je yang kutuk PDA aku ngn card reader aku. :(

kau tak pakai ke?bukan kau ade 2sim ke?

President said...

ehehe...aku mmg sengaja kutuk PDA n card reader ko...nama ja gempak tp x leh pakai...muahahahaahaha~
(jgn marah yer...)

aku blh manage mana satu tpon ko nk pakai. tp ko jgn harap tpon yg ada 3g sudah la..

k.i.w.i said...

tenkiu tenkiu :)
tak kesah pun , jnji hp