BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, June 25, 2010

Mengidam


Assalamualaikum..

Wah, lately ni aku asek mengidam je.
nak makan tu la
nak makan ni la
tp at last orang lain yang abes kan.
cis!

sebelum sebelum ni aku mengidam asek nak makan cis kek.
Then asek suruh in-law buat kan.
Tp skrg tak lagi suruh dia
sebab aku da super terer buat cis kek.
Ngeh Ngeh

-___-
(senyum sombong)


Ah, ade banyak lagi yang aku mengidam.
meronta ronta haa jiwa raga.
Aku mengidam superbike!!!
Aha

Gela la, bestnya haa kalau dapat bawak superbikes.
tak dapat audi TT pun tak pela.
Mintak mintak la esok ade orang tersalah transfer duit.
duit tu masuk kt acc cimb/maybank aku.
amin..

-___-
(senyum mengharap)


setiap kali aku lalu highway je aku nampak superbike.
pergh, luluh hati tengok.
memang seksi la!
Memang materialistik la aku ni.
oh, duit mari la sini
oh , duit euro marila sini
oh ,duit pound sterling mari la sini.

Aku pun sengsaje je google.
nak try tgk superbike yang 250cc.
rendah rendah je cari.
sebab aku cume ade lesen B2 ngn D.

B2 kne limit moto bwh 250cc. cis!
Aku tak nak amik lesen lagi.
aha.

Aku pun borak borak ngn mmbe aku.
dia cakap dia ade kaki bole dapat moto singapore!
mau tak berbunga hati aku ni

-___-
(senyum girang)

aku pun doa doa mintak mintak lepas grad aku trus dapat keja kt Sapura.
aminnn....


ni antara harga superbikes dalam Ringgit Mesia.

RS125
RM24,350.90

RS125 Racing Colours
RM26,296.90

Aprilia Sportcity 200
RM14,218.45

Aprilia RXV550
RM43,300.00

Aprilia RXV450
RM39,900.00

Aprilia SXV550
RM56,014.25

ni link utk tgk harga yang lain kelik!













si seksi 1

si seksi 2

si seksi 3


si seksi 4





p/s: nnti aku publish kereta idaman kalbu pulop!

11 comments:

miss nina said...

kalau dapat sebiji, baru betul2 sexy :P

usaha tangga kejayaan~

k.i.w.i said...

ahah.gggrrrrrr!
tenkiu.angan angan~aha

Chybee said...

ngidam cheesecake blh la paham. superbike? OMG! mahalnye idaman. hahaha

~m!ssy a!n~ said...

waaa superbike???
t kne bwk la ek g p.mlm dkt uia tu,heheh ;P

k.i.w.i said...

cyhbee- superbike kt germany msti seksi seksi kn?hoho(sambil hidung berdarah)

ain- bwk angan angan bole la.aha.reg uia ke? tak g utp ek?

bellar0ssa said...

ngidam takleh blah.. klo gula2 8bijik leh gak aku blnje.

k.i.w.i said...

ala tan,jeles!cis, :P

faramira said...

ko bg aku beetle.. aku bg ko superbike..
deal??? hahah

k.i.w.i said...

cis,org gela je yang setuju

Cik Ubi said...

aku da pakai nsr 150 rr..moto lawa gak..huhu

wlaupun aku blaja kat utm,tapi aku x penah g spore..takut..hee

k.i.w.i said...

pmpuan ke laki ni?sorila confuse dgn "cik".hoho.

yeke.best la.tp aku minat 250cc.minat je la tp duit takde.aha