BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 6, 2010

Hari ke -5


Assalamualaikum

Haa, mcm tu la status aku kt fb
tapi bukan main status
sebab aku lupa nak letak
malas aku nak update selalu status.
cukupla sehari satu.


Hari ni suppose balik ke universitikuku
aha
kena saman tak kalau tulis macam tu?

aaaa...aaaa....aaaa
tak tau nak angkut apa
berapa hari la kena berkampung kt sane
hurm...

Anis told me that i have to bring alot of stuffffffs
wtciskek!
there are no facilities as usual

erm,takpe la
janji ade benda nak buat.

the other student cakap nk balik 8hb pulop(im kelantanese,kahkah)
arini 6hb kot
apekah aku kne sorang-sorang 2hari?
(thinking)


------------------------------------------------

These photos are too funny
err,for me la.
i used to play TARIK-TALI

ah,the day after, my punggung ah tak!
the rest of my body sakit-sakit.
i gave the whole of my strength and heart ok nak main TARIK-TALI ni.
so,jangan pertikai team kitorg kalah!!!
kahkah


see that is me!
im the 3rd important person ok!
BoooOOOoooOOO...Aha

i have no strength yet.
plz nak dukung.

This one candid.
i crawled smpi stgh padang.
Rase mcm takde kaki je.



p/s - lepas ni tak main da.insaf

AHH! ANOYYING GELA LAGU NI!!! PFFFTTTT!!!!


5 comments:

chybee said...

thumbs up for the candid pic! hehehe...

ape yang encik cube lakukan di situ? lol

k.i.w.i said...

i cant stand for a few second..kaki mngigil .kahkah.serve me right uh?haha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

penah main mende nih.

mmg tersungkur gile. malu*

k.i.w.i said...

yeke miss lolly?ahaha.padan muka la :P

nurulhuda said...

alahai dah keping tu xyah la mainnnn.
pfftttt