BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 31, 2010

hebat sangat ke?

Assalamualaikum.

Aku rasa mcm tak sesuai lak tajuk entry tu.
hurm..

kalau yang ni ok kot.
Batak sangat ke?
Aha.

gela kejam weh.

Bukan ape.
Tekanan lak aku ngn budak-budak yang show off.
Bajet dia sorang je ade BB.
Bajet dia sorang je bole pakai BB.
Aku mcm nak haihhhhhhhhhh!

Selumber comment kat status aku:
Gila la. Blackberry tu
perghh!! die da pkai BB laaa..

Korang pun tau kan if pakai BB type status msti keluar lambang BB.
Aku rasa nak tapak je budak-budak yang mcm kat atas ni.

Sebenanya budak-budak tu pun pakai BB gk.
Dengan cara dia comment, tak ke dia nak cakap dia pun hebat indirectly.
oh sangat annoying.
BB je kan.
just gadjet.

Para pembaca yang budiman,
sila la berpihak kat aku.
yey,sayang korang la lebih la.
aha.

12 comments:

anish said...

join annoyed jgk ah. :))

Pija said...

ok berpijak eh berpihak pada la ko lah dek. ihihi ;p

ow bb tu blackberry ke blueberry. maklum lah pakai pun nokia 3310 jeh ehek ;p

rilek dek. orang2 yang macam tuh, kalo ko cakap lebih2 nanti dorang kate ko tak boleh nak bergurau. so chill jeh lah. sebab yg sebenarnye mereka itu saje nak bahan kau dan buat ko rase down. ade la tuh yg ko lebih dorg kurang. lalu nak up kan diri sdr balik, dorg down2 kan lah ko. ihihihi ;p

k.i.w.i said...

anish - hehe.tenkiu


senior- tu la da down gela-gela dah ni.aha.budak-budak tu pn nak aku comment benda yang sama kat diorang kot.Actually da byk kali da dia comment if aku pkai BB.Tersirap je darah.pfttt!

SaYa iNsaN bIasE said...

tembak itu manusia, ahn !!! huhuhuhu...pandai2 pule membahan kaw kan
* okeh, aku sedang bermood demam...tibe2 back up budak bunge2 ineyh * huhuhu

k.i.w.i said...

3suara veto dah cukup la kot.kehkeh.
aha,weh segan la weh kau mention "budak bunge2". kang aku segan lak nak pakai lagi.adeh

President said...

blackberry ko tu, functioning okay ker or mcm O2/card reader a.k.a. pendrive ko ari tu..??
ahaha~
sori, aku mmg suka gelakkan gadget ko..hehe..
anyway, bagus la ko dah ada Blackberry. aku blum ada lagi n mungkin mmg x akan pakai kot.

k.i.w.i said...

-o2 lg best la dari BB.
-sbb 02 PDA, BB cume smartphone jek.
-02 byk kelebihan dlm pembelajaran, kuiz, dan test!Aha
-o2 touch screen! BB tak!

nurulhuda said...

aku tau sapeeee jeng jeng jengg
hahahah

k.i.w.i said...

sape?

nurulhuda said...

terang terangan aku tauuuu pffttt

miss nina said...

BB bukan pilihan saya :P

k.i.w.i said...

miss nina= aha.sama dgn la.prefer PDA. HTC. hohoho