BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 6, 2010

packing goods

siapa cakap jadi student tak best.
best la!
tapi time sekarang je la best.
sebab baru abes exam!
:)

sebelum-sebelum exam memang tak best.
stress!
buku!
calculator!
a4 paper!

so lepas ni takde situation yang mcm ni:

weh, ade nampak kad matrik aku tak?

pendrive aku sape pakai tadi?

weh, transfer jap slide tadi.

dan macam-macam lagi.

Dua bulan aku akan lupakan kotak-kotak yang berisi segala pen.

ceh,padahal pen aku ada 3 batang je.
-_-'

------------------------------------

aaah, aku ade job baru.
sriyes, on 24hrs!
cepat, packing barang-barang aku.
jangan lupa tag setiap kotak.
senang aku nak cari nanti.

malasnya la ha aku nak packing, mahu pun unpack.
kan best kalau...... :)

p/s: selamat mengalami percutian yang hebat!

-__________________-
(senyum ikhlas)

6 comments:

Pija said...

kan best kalauuuuu ..... barang ni ade kaki pandai masuk kotak sdr :p

k.i.w.i said...

untung kalau pndi masuk kotak.kalau dia ajak jln g ou,the curve,klcc cmne?

Anonymous said...

bes gle da abes!
well enjoy ur holidays ;)

k.i.w.i said...

tengs mui.
u know, ur mom td yg jage lane ktrg.
:)
err, if u dun mind, y not u share with me ur link blog.kahkah
at least i can write something instead u come at my blog.mcm berat sblh la pulak kn.kn?

~mui~ said...

hee. :)
blh jew i share my link, but
4 u 2 b able 2 view it..
kamu kne reg multiply la dlu.. n
then we hav to b frens.. n then
u can view my blogs.. ;P
btw i dnt write on it often.. cume time stress2 shj.. huuu ~

k.i.w.i said...

reg? -_-'
ffiiiuuuuhhhhhhh.
nnti if i da reg i bgtau ok.
:)