BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 26, 2010

World Cup 2010 South Africa


Assalamualaikum.
musim piala dunia melanda lagi.
kali ni kt afrika sane.
Dulu mase world Cup kt Korea-Japan aku pegi.

hah?apekah team korang?
aku mcm bese la.
Belanda dan Korea Selatan.
aku da siap-siap beli jersey lagi.
sebab musim world cup mungkin aku akan berkampung kat BMI.
syok jugak la sebab ramai rakan taulan kat sane.
kalau takde skrin putih yang besar punya!, aku sanggup tgk kat NZ.
(hopefully admin BMI bace entry ni)

aku ade la google-google mengenai jadual perlawanan.

12/6 Korea Vs Greece
14/6 Belanda Vs Denmark
17/6 Argentina Vs Korea
19/6 Belanda Vs Japan
22/6 Nigeria Vs Korea
24/6 Cameroon Vs Belanda

ini adalah jadual peringkat kumpulan.



Korea-Home


Belanda-Away



p/s : tak sabar nak pakai jersey ni!
pfttt(cakap pakai hidung,tiru hudakun)

12 comments:

President said...

oh, aku pun buat entri pasal world cup. aku sokong germany.

eh,bukan kita sama team ker?

eh eh lagi, belikan aku jersi jerman. ko sayang aku kan?? kan??
adikku yg paling baiiikkk sekali..
kekeke~

k.i.w.i said...

germany tu aku beli je jersey sbb lawa.sokong sikit-sikit jek.
hoho.jersey mahal la restu.tak mampu aku nak beli utk kawan-kawan.
:)

SaYa iNsaN bIasE said...

ade lar ahn
sir irwan kate kat borak2 corner...
aku baru nak joint kaw
tapi mengapakah kaw punye pilihan ta same dengan aku ??
huhuhuhu... aku takut tertembak kepala kaw nanti..
hehehehe
belanda dan german pilihan hati mak !! huhuhu

k.i.w.i said...

seriyes???
terbaik la.
eh ok la belanda.
kau jgn time game belanda,aku ajak tgk kau tak nak!aha.kau sponsor air jambu weh.deal?kire deal la ek.
:P

anish said...

jadual tu, konon2 nk kasi admin bmi tgk gak ke? :)) ehe

k.i.w.i said...

aah.biar game belanda n korea je bukak!wakaka

miss nina said...

my team-france and always be france
~terbaik!!

SaYa iNsaN bIasE said...

okeh,
deal...takat air jambu jer
dengan segala jenis buah jambu aku bagi kat kaw...
asalkan kite nonton
aku takut ta de member
mak kan penyegan nyah..huhuhu !

k.i.w.i said...

miss nina- selamat menang france~ +)

laili- yey da dpt penaja makanan dan minuman!aha

diNa de SoLa said...

huhu..nk sokong park ji sung ja bley??keke..

mine::england+spain+portugal..kekeke

k.i.w.i said...

aha..tak kan kenal park ji sung je..sobs sobs...

nurulhuda said...

bola?
world cup?

BOSANNNN!!!

pffttttttttt!