BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 9, 2010

lalat sangat cute! SETUJU!!!! ^-^ v

Plz guys agree with me.
for this time only.
hahag!

siapa cakap kucing,anjing,ikan,SUGAR GLIDER je yang comel?
lalat pun sama ok.
lalat pun cute
but
for this time only.
aha.

i took these pix at my friend on friends at facebook.
hey, i do have permission ok while i take them.
but i dunno whether she allow me to take or not.
heeee.
i think she will.
:)

since we're stangers, i hope she dun mad at me.
ok.
we start at the 1st pix of lalat cute.
the caption i copy paste dari da punye fb untuk mentulenkan lagi yang i memang curi gambar dia.


cekidaud!


yeeeha!

weee~!


toing...toing..


ladies & gents



mother & son.




i credited to Izzati Abidin.
akhirnya ada gak idea nak buat entry arini.
selamat tengok!
:)

5 comments:

Anonymous said...

gela chumil!
ko bela ke??

nurulhuda said...

aku mcm penah jmpe gmba ni kt mne tah. kreatif yang menggelikan!huhu

Kim said...

err ini adalah scary ha ha

k.i.w.i said...

from now on, aku nak beli lalat la.so tak jadi bela sugar glider.kahkah

Una Persona said...

eh eh! saya punya pic la..saya izzati abidin...terjumpa disini pulak..hehe...cute!