BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 15, 2010

Yey! Kena GAME!!!!

Assalamualaikum.

Hari ni hari kames.
SEmalam hari Rabu.
Tapi hari ni aku kena datang reg balik.

Ye, orang gela saja datang reg untuk hari ini.
dan orang gela tu ialah aku

CIS.

MUngkin hari yang takde luck untuk hari Rabu.
supposed aku da setel reg segala bagai kt BMI semalam.
Tapi hari ni baru bole setel.

Aku sampai kolej takde la lambat mane pun kan.
memang sengaje nak reg after 2.
dah memang elok elok da cek point aku.
bila sampai ke finance je(pukul 3)
segalanya hancur~

masuk dalam TTL
penuh satu TTL
seperti ade kuliah ataupun
seperti ade pertunjunkan jualan langsung.

almost 2jam aku kat dalam tu.
padahal cek point aku byk lagi.
ade 3 kot
lps finance kne pegi amik result.
lps tu byr duit ape tah rm2.
lps tu reg hostel dan amik kunci bilik.

tapi yang tige tiga tu aku kne buat hari ni.

gela lemau aku kne balik smlm.
balik nilai kot.
dah la naik public.
pick hour.
nsb baik dapat ddk kjp.

so arini segalanya setel.

ok bab ostel.
muka surat 345,
amik je mne mne buku ye.
janji ade nombor.

kedudukan bilik sgtla strategik.
so sape yg main dota bole menang la.
strategik sbb ape?
sebab bole main gantung gantung baju kat tingkap.
aha.
keduanya ,mempunyai 2 roomates yg baru.
*say hi!

Dan yang paling BEST
aku tertipu.
aha.

punya la yakin cari bilik SB-B 1F-12
kt GROUND FLOOR!!!!!
nampak sangat teruja nak bilik bawah yang bergril.
aha.

cis, kurang senior la aku cmni weh dok floor 1.
aduhai~



p/s- ape yang kne game? tu haa, yang pasal reg tu. supposed rabu tu aku da setel reg, tapi kne datang balik arini.ggrrrrr!!!!!

5 comments:

ubey said...

babe..
black pistachio abs ar...
kene tunggu aku amek stok ar..
awl bln 8 ar..pas aku n fmly pulg bercuti...

President said...

dah terang2 1F tu, first floor la.
ground floor kan GF..

k.i.w.i said...

john- abes da?aduhai.lamenye awl bulan lapan. :(

restu- ehe.aku tak memerhati dgn betul.lol

mahira oya said...

masuk belajar ke..hehe

k.i.w.i said...

aah,,,