BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 4, 2010

Hai nama saya Parsi Hiltong

Assalamualaikum.
Such a beautiful day kan?
Arini rasa nak upload gambar girlfriend girlfriend.
Tapi a bit fool la sebab tak bole buat scroll.
Btw, tengs Senah coz gimme the coding.
maybe lain kali bole kot.
Then kena la kecikan volume gambar gambar mereka.

*PEMBETULAN!!!!!
AHA *wajib kne caps lock dan huruf besar!!!

CREDIT TO SENAH SEBAB DAH BERJAYA SOLVE KAN PROBLEM SCROLL.
SEE! SEE! DAH BOLE SCROLL!!!!!
YEY!
*sebelum ni aku mmg jeles gela ngn entry dia asek ade box scroll! Aha!



*jangan ganggu aku tengah susu kan anak aku la!


Nama dia Kiki.
Dia merupakan generasi pertama yang ade kat umah aku.
Nama laki dia Kiko.
Sumpah besar gela gaban badan dia.
Ade gmba dia kt bawah.


Kiranya Kiki ni da lahirkan ramai cendikiawan.
Mereka mereka ni sangat jinak kat Omma je.
Kat aku cuma jinak bila aku makan jajan n pegi dapur.



*kena posing mcm ni ke?tapi posing ape ape pun aku comel kan?


OMG, i forgot his name!
sebab ni da generasi keberapa tah.
tapi masa dia lahir je, memang aku cop dia dlu
dia kejap je hidup ngn aku.
so dia tak banyak la paw duit aku mahupun keluarga.
sebab dia telah diambil oleh pasangan keluarga mane tah.


Panas je wa bila tau dia kne amik!!!!



*letihnya jilat bulu ni.tak kering kering.LOL

Aha. yang ni kucing paling kelakar.
kuat kentot!!!
LOL.
Lalu lalu je bau busuk.
Rupenya kucing pun pandai kentot.


Dia ni pmpuan gak.
Name dia Liar.
Bukan seorang ibu yang penyayang macam Kiki.
Mungkin sebab tak berpengalaman beranak,
semua anak dia mati cmtu je.
kitaorg yang kne pakse dia masuk kandang bagi susu.

Dah la setiap kucing yang nak beranak,
one of my family tp selalunya aku la
sebab aku selalu ade kat umah dulu
kena TEMAN KAN JADI BIDAN!
then kena la tengok dia beranak satu satu.
kalau tak teman dia akan keluar kandang.
LOL.
pengalaman seh -_-!


*capture me! capture me! since my sons are not around. =)


*Hey, watcha doin huh? r u paparazi??!



*im not sugar glider la. but hope someday i can fly!



*what a shiny day without mama


Hey! Lets smile! They took our picture..but better candid


*roar~


*how aerobatic, gymnastic am i.


Hey, its time to shower me.plz.


Ni la Kiko!!!!
Besar gela kepala dia.
Bapak paling malassss!!!!!!
Panggil buat bodo je.
Just pandang je then jalan.
SIot gela!

Dia penah gigit aku kt tangan.
Dalam gak la taring dia tu.


Oh lupe, kucing kucing aku ni aku tak bg diorg bebas kt luar.
nanti takut terpengaruh dengan budaya luar.
LOL.
bukan ape,takut kena culik.


pernah si Kiko ni terlepas dari kandang.
Puas cari satu taman.
3ari kalo tak silap baru jumpa.
bukan reti nak balik umah.
*Dah banyak kali terlepas ok




*Hey, keep smiling buddy! Time to shower isn't it?

Ha! inilah 1st and 2nd generation.
Time ni tah mcm mne masing masing lepak dapur.
nak kata tolong omma masak tak jugak.
time ni kandang diorg tengah basuh.
so, bawak la masuk umah kjp.

16 comments:

faramira said...

aaaaaaaaa~~

geramnye!
oo tu putih ko erk?

k.i.w.i said...

bukan bukan tu kiki.aku tak abes edit lg ni.adoi.pening kple aku tak jd buat scroll.adoi adoi

aliyah yayaya~ said...

ape ni ahn?hahahha.nak aku tolg editkan ke?bak sini email ngan paswod.tenkiu.hahahha

nurulhuda said...

banyak nya kucing kat rumah kauuuu!!!!!!!!!!!!

k.i.w.i said...

senah - betul ke kau nak tlg edit?jap,tgu aku fedup baru aku serah kan kat kau ek.ahaha.


hudakun- ahahaha.byk kucing la best.

Pija said...

beri la seekor :)

aliyah yayaya~ said...

weh byk gile kucing kat umah kooooooooooo!!!!nanti ko kawin please buatkan hotel!wakakakkaa.
eh,mcm mane rupe tgok kucing branak eh?geli x?

aliyah yayaya~ said...

uhuk uhuk~tumpang lalu.hahhaa

faramira said...

weyh! aku pon pernah jadik bidan kucing beranak!
die first tym beranak.. mcm x reti.. 8 ekor kot!
mmg penat abes aku tgk kucing aku tuh..
2 ekor je berjaye selamatkan... haha

ko tmbh gmbr kucing2 nie.. wat aku lg gile!

k.i.w.i said...

senior pija - ehe.bak meh rm2.50/ekor.

senah- aha.tenkiu tenkiu sbb edit.aha.takut gk aku tgk.nk gelak pun ade.lol.ank dia kelaur mcm ank tikus.si kiko pernah makan ank dia yg baru lahir.adeh.

farah- tu la,wajib kan kne teman.lol

aliyah yayaya~ said...

oh,lupe nk ckp.sama2.hehhe

aliyah yayaya~ said...

eee.geli gila mkn anak sendiri.gila ape???

Miyuki Aoi said...

comel gile kucing2 tuh...
bestnye kalau byk camtu kat umah..
nak mintak sekor..bleh2??

k.i.w.i said...

senah- nth la, selambe je dia makan.dia igt tikus kot.kalau aku kucing, aku pun makan.LOL.tengs again.aha

bellar0ssa said...

huiyo dah pandai wat scroll..hehe.aku pon tak tahu.weee

k.i.w.i said...

intan- ek eleh,gela tak uptodate.aha.jum senah boo kt intan ni.LOL *gurau je tan.. jgn marah haa. ;)