BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 30, 2010

selamat tinggal pangkat

Assalamualaikum.

as a recent activity,
asek tido je.
eh tak la, heading class la ape lagi kan kalau da student.

oh ye.
saya seorang president club.
Scholars Club *under resource centre
ini bukan kelab juwatan okeh.
name je scholars, tp ktrg tetap miskin.lol

saya juga seorang president utk kelab safety.
tamak kan?
oh tak, sila salah faham.
aha.

Scholars club aku pegang since sem 1 2009 sampai sekarang.
Safety & Health Env Club since sem 1 2010.

okeh pelik la kan.
tak kan aku saje saje vote diri sendiri jadi president.
gela penuh keyakinan! Aha

ni suma mmber punya pasal la.
diorang buli aku.
aku baru je nak jd sleeping committe.
sigh~

sem ni aku nak letak semua jawatan.
seriously aku tak de la berkenan sangat pun jawatan tu.
korang nak korang amik la.

dan aku rasa tak cukup peramah.
memang kena ade doh peramah ni.
aha.
aduhai.
pening kepala haa.

susah sbnrnya nak jd peramah.
maksd aku peramah dgn public.
senyum senyum
tegur tegur
salam salam

-_-

among of my friend bole la.
*see tanda tanda akhir zaman hanya memberi salam kpd kenalan shj


4 comments:

faramira said...

welcome back ahn!

ko mesti gian nk menaip kan.. haha

k.i.w.i said...

tu la.aku tak nak jd vandalisme.abes dinding aku tulis.lol

IntanBerlian said...

huhu. vandalisme la sgt ko.

k.i.w.i said...

aha,sangat haaa