BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 9, 2010

Down

Assalamualaikum..

Yey! Dah nak naik sem! :(

14hb da nak kne g BMI utk reg,amik slip result dan reg ostel.
Hari Rabu ok so mesti ada Pasar Rabu ketika tu.

Tp invoice aku kat e-cities tak update update lg.
Apela call finance ckp mcm tak nak ckp.
Tau la sy tak hensem, tp jgn la racist.

sigh~

OkOkOk

Cuti sem pun nak abes kan.
Then mesti ade bnde nak bgtau jugak ni.
L8ly, Hudakun introduce satu game kot
nth la aku pun tak tau nak paggil ape.
tp untuk sape sape yang suka karoke, sila cuba ok.

mereka mereka yang mengaku suara-yang-sedap-amat-dialu-alukan.
AHAHAHAHA.
(ketawa sinis)

YA! Suara korang korang memang tak sedap mane pun!
aha.
aku yang mengaku suara sedap pun sebenarnya tak sedap!
aha.

okeh2, biar aku perkenal kan.
btw,crdit to hudakun.yay~

*korang mesti emo kan scroll box MESTI-NAK-ADA! aha










ok go to eh takpe klik je link ni KLIK.
dah ke belum?
cepat sket!

ok ,sign up la mcm biasa.
dah kan?

Register adalah free ok?
ni bukan skim MLM
which is u sign up i dapat duit.LOL
seriyes bukan ok.
:)
---------------------------------------

kt dalam website ni,
korang korang bole pilih lagu ape yang korang nak.
mostly lagu omputih la.
so, sape sape yang rock kapak mintak maap ek.
oh lupe, mne mne lagu yang korang minat tp takde
korang bole request!
Haaaa, mcm aku buat.
aku request lagu... ok rahsia.

Senang je application kt sini.
semudah 12-15.
pilih lagu
tekan butang sing
tunggu buffer
then
nyanyi-ikut-suka

----------------------------

kt sini la baru korang tau suara korang ni kelaut rupenye selama ni.
senang je nak cek suara korang korang.
dia ade color indicator.
if hijau, yes pitching menarik.
if merah, yes pitching paling teruk!
if takdekaler, yes pitching kelaut!

Dia ade byk kaler indicator.
kirenye hijau tu terbaik, then merah tu terburuk and then takdekaler tu paling terburuk!
Ngeh!

aku?
aha.
shy shy la bgtau.










*click untuk besar-punya!

score 4000 tu kire kelaut la tu.aha




Bab ni la yang aku down.
sbb tu tajuk kali ni down.
haaa, dalam karoake party ni korang korang bole celen kawan kawan.
haaa, best kan?
so bole la judge sape suara paling buruk.
aha.

tp dalam situasi aku ni,bukan sebab suara aku buruk *alasan
tp pemilihan lagu tak betul
dari 8 lagu yg dicelen, 2lagu je aku menang.
siot kan?

aritu huda bgtau, rupenye bukan dia yang nyanyi
tapi luqman*penipu gela

ehe.
jk jk.



Yes, korang korang bole ade kawan jugak kt sini
haa ni kawan aku.
tp korang jangan salah phm,
yang flag italy tu sbnrnya jiran lama aku.
Yela,dulukan zaman penjajah.
sempat gak la kenal kenal ngn penjajah ni.
tp dia tu journalis.

erm, tp kan
tak perlu la korang add kawan kawan secara berjemaah
yang mcm korang korang buat kt fb.
cukup la mane mane yang kaki karoke.

kang da mcm ape pulop kan?


10 comments:

Miyuki Aoi said...

Nak register tu free ke?

k.i.w.i said...

aah free. try la ek?
lps tu kite celen.lol

aliyah yayaya~ said...

wah!meriah!scroll box lagi!hahahha
weh,aku x celen2 lg ko la.malas =='.hahah.nnt2 eh.hold dulu.heee~

k.i.w.i said...

aku sje tak nak hint name kau.nnti kau marah.aha

takpela, kira kau utang la.prektis elok2.jgn mcm aku asek kalah je.lol

aliyah yayaya~ said...

weh,tetibe aku ade mood nk nyanyi ptg ni.aku da beat ko!wakakakakkaakkk.

k.i.w.i said...

ahahahahaha.dah la weh.kalau kau ngn huda pun aku tak bole nk celen, ttp kedai la cmni.aha

nurulhuda said...

hahahahahha!!
aku tau ko request lagu apaa!
aku tauu!!!
hahahah

k.i.w.i said...

diam la!aha

nurulhuda said...

hahahha.
nak suh aku ttp mulut mfm!!! hahha

nurulhuda said...

btw, sape hud yang asek mng tu je?
gempak gler dia. kehkeh