BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 4, 2010

Selamat Pagi

Assalamualaikum.

Sangat teruja untuk Germany yang menang besar besar gela!
Ngeh!

Argentina [0-4] Germany

Tapi Belanda tetap dihati.
-_-
(senyum hensem)

i got nightmare to write here.
*kecoh gela itupun nak bgtau
*eh hello ni blog aku la!
*aha

Actually masa game Belanda- Brasil aku tak dapat tgk live pun.
masa tu aku otw balik benut.
gela frust weh!
lagi lagi frust bila my bro and friend sent a text

jie..xyah rsau jie brazil mlm ni mknan blanda..haha.. -mysterious buddy. LOL

brasil da satu. -my eldest bro


frust gela kan? LOL.

tp tu la smpi skng aku masih tak tau sape la yg bg msg tu.
sbb hp baru aku ni lgsg takde num hp da.
maklum la hp rosak kan.
ni pun pakai hp ank buah.
num hp sume da ilang.


-DALAM PERJALANAN KE BENUT-



Sampai umah dalam pukul 2pagi kot.
tak sedar pun ade text yang menggembirakan.
Belanda [2-1] Brasil

Tengs to Hudakun sbb inform.
walaupun aku main agak je tu num kau.
aha

-WELCOME TO NIGHTMARE-

LOL and LOL and LOL again.
ade ke aku bole mmpi yg braces aku tertanggal mase tido.
memang horror betul la.
imagine la nak pasang balik bracket tu rm20 satu.
Mane ade muflis mcm ni kan.

Aku rase mcm lama je mimpi tu.
For those yg pakai braces, time nak tido la mase paling terasa gigi tu bergerak.

lets moving~ *gigi berkata-kata



2 comments:

nurulhuda said...

hahahha!
welcome2!!smgt je aku. huhu.
ko ni dah xsabar sgt ke nk bkk gg tu?
siap msok mimpi plak.hahah

k.i.w.i said...

gela ape.mmpi horror tu.aha