BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 28, 2010

go go SADturday

Assalamualaikum.

hye everyone!
*sambil cari cari follower
*pdhl dah takde visitor.aha

okeh okeh talking about SADturday.
everyone likes satuday isn't?
but not SADturday.

yah, look at ur calender!
*cepat cepat.

then find the 7th August 2008.
have u?
bingo.
at my calender it shown SADturday.

but yours, must be Saturday.
am i rite?
okeh, belanja cis nan cepat.

*im a magician to be. aha. tiba tiba*

okeh, its called SADturday bcoz....

i have to heading my co-q projects.
where i have to go to pekan just for 1 day!!!
peerrrhhh nampak sangat tak berbaloi.

Dah la sebelum ni da plan bagai nak buat reunion among the Steporian stuffs!
pppfffttttt!!!!
terang terang nama aku ade kat fan page yg dibuat khas utk reunion stepo.
damn damn.

Abes la tukang cadang main ice skating tak datang.
aha.


sori guysss! :(
really disappointing.
ntah la tak tau nak ckp ape dah.

p/s = tlg jgn comment, eh bukan kata da tak main blog ke? :P aha.
malu la aku.
anda pun malu nnti sbb aku tak nak jawab.
aha lagi.

10 comments:

bellar0ssa said...

huhu poyo betol la kau ni ahn. aku dah cakap dah.hehe... wekkk!

k.i.w.i said...

ahah.tengs tan sbb jd 1st commentar!!hihi

diNa de SoLa said...

haha..nak cmment jgak..xpa, every saturday is my SADturday..sbb kna kwad smpai ptg..pffftt! XD

k.i.w.i said...

ahahahah.sori gelak jap.
kau msk ape ni kne kawad kawad bagai?

President said...

ko opkim?

k.i.w.i said...

aah. :) kau da ape ek?

President said...

mksd ko?? aku x fhm ayat ko tu

k.i.w.i said...

aha.ok aku pun tak phm.aku nk tulis, kau da ke?amik ape? :)

President said...

oh..aku culture club. session yang kedua..
minggu depan ada sukan rakyat. tp tgk ler mcm mana.

k.i.w.i said...

sukan rkayat?means hostel kne join ke?hoooo!