BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 1, 2010

Hai Nama Saya Lompat


Assalamualaikum..
Ok ini merupakan satu contest.
sebab itu gmba kt bwh ni err errr errr lbh kurang lompat kot.

puas geledah hardisk.
puas geledah folder.
puas geledah gmba kt fb.

ini je yang ade.( baca dgn nada KUAT)

kali ni kena tag dgn Dr Gigi Peribadi dan seorang Dr Gigi juga, faramira.


ni la dia owner punya contest


kewl kan dia lompat.malu malu gitu.hoho

klik sini utk mengetahui T&C.






ni gmba mase abes kursus CIDB 7march rasnye.
Tak main la contestant, ktrg ktrg yg kat atas ni sume organizer ok.
Safety Health and Environment Club a.k.a SHE Club (-_-!)
Aha.

Aku yang pakai selipar baju hitam.
Biasa la President CLub kena datang lewat lewat.
kehkeh.

Fly! fly! fly!

FYI, my club dapat profit almost rm2000 masa buat CIDB ni. wahhh!
memang banyak gela gaban!

Then ktrg buat bbq kt Sg.Pusu.


-__-
(senyum hensem)

then nak tag:






sekian!!!!!

p/s: ade can nak menang tak?aha

10 comments:

faramira said...

sungguh2 gak ko carik gmbr melompat ko..
abes sume ko geledah.. haha..

bellar0ssa said...

huhu pinar2 mata aku nak cari mana kau.

President said...

LOL!
aku x pernah bergambar lompat2 ni.
klu nk gambar yg ada peace, byk nih...haha

President said...

nnt la aku try ambik pic melompat lebih tinggi dgn sheila on 7.
mcm mana si penganjur tahu aku ada buat gambar tu? lgpn, blog aku ni private...then, aku xda email dia nk invite.

k.i.w.i said...

faramira- ehe.

intan- aha.gela tipu!

restu-hoho.nth la ek.tu la blog kau kn private.aku pun taktau

nurulhuda said...

hai presiden. knpa datang lmbat?
nak kena ketuk?

k.i.w.i said...

tak president la tak dtg lmbt.ape la.aha

fairuz n nani said...

nice picture..nampak riang ria..hehe~

k.i.w.i said...

fairuz n nani -tengs :D. tak ah.hipokrit je tu.LOL

Nina Aman said...

incik..suda view pic lompat anda...tqvm for joining...result:18july okeh (=