BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, April 17, 2010

yey.asgmnt DSP da siap

wah,best la cmni kn.

kje da siap.
pufff.....
then tinggal anta je isnin ni

aku nk cite sket la pasal kelas DSP
Digital Signal Processing
hah, subject ni utk course mobile dan electronic shj.
dgn itu,klas aku dipenuhi oleh senior2.

best la kelas ngn diorg.
actually umur kitaorg xde la beza sgt
beza 2thn je kot
tu yg aku malas nk bgtau umur aku.
diorg lahir umor 87,86.
fariza sorg je thn 80 .aha

tp aku nk cite psl group senior elecronic.
aritu kitorg meet n discuss psl asgmnt matlab ni
matlab ni ade 2 task.
aku pening kt task 2.
task 1 aku da setel.

sumpah aku xtau mne nk mula.
oh ,zero.
bincang2, senior nik pn kurang phm.
nsb baik ade safwan.
die la pelengkap hari tu.
aha.
aku respect gela kt die.
tengs ek safwan.
:)

back to story,
ade ke diorg tiaw diorg sume asal kelantan.
senior nik, senior fariza 1980, senior ita n senior ana.
ktrg borak2 la.
masing2 ngaku kelantan.
walhal sume ckp KL.
ceh.

then tye umur.
aku bgtau la 88.
diorg mcm,"eh mudenye."
xde la mude sgt,2thn je kn beza.

gud luck la ek utk final paper.
:)

5 comments:

bellar0ssa said...

aku lahir tahun 1990.mudanye aku.weee.

k.i.w.i said...

ceh,aku yg mude ni klo bole xnk ngaku muda.i dun want people surround me treat me like" oh jr la, oh kecik lg, eh adik rupyne.

omg kan?
aha

rainbowcloudy said...

kalu ngn rainbow xder sp muda sp tua kay.. sebaya haha..

best kan usia mcm ni dh g negara org.. rezeki masing2..

nak komen cket actually bila lam keja group ni kita akan dpt byk manfaat dari finish the task alone. lam grop akan share byk idea dari byk org sbb ada byk 'kepala'..tapi x sume jugak keja teeam work success sbb perangai dan komkitmen masing2...

bellar0ssa said...

hahaha. ala kau tua sebenarnya ahn.

k.i.w.i said...

rainbowcloudly: aha.still depends on task given.fyi, sem ni aku da 3kali buat slide presentation alone walhal tu adalah utk group.tp aku xksh pn,i do more,i gain more.huahua.

intan: muda!wek