BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, April 17, 2010

khas utk Dr gigi peribadi sy :D

sorila tan,aku xtulis name n link blog kau.

takut nnti kau claim mcm2.
da la kau nk balik mesia da.
aha.
jk jk

sbnyne aku bru teringat oh.
sriyes aku bru tringt.
ye,sriyes.

kau dlu mase kecik2 kalau gigi patah, xkesah la cabut sndri ke g klinik ke ape ke kn,
ade petua ape2 x?
haaa.msti ade kn.
mcm aku, kalau aku cabut gigi bawah, means aku kne campak gigi tu kt atas bumbung.
then kalau gigi atas,aku kne tanam gigi tu.
motif buat dua2 tu sbb dgn harapan akan tumbuh gigi baru!
ahaha.

lucu la weh.
aku rase mcm nk ketuk2 dahi sndri.
ok sekian!

=)

5 comments:

bellar0ssa said...

hahaha.aku pun pernah tertipu dgn petua2 tu sume.ceh..

weh cepat link aku.hahaa.. femeskan lah aku sikit..

k.i.w.i said...

xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk xnk

bellar0ssa said...

ceh taknak takpe.bluekkk!

nurulhuda said...

nak aku tlg ketukkan x?hehe

k.i.w.i said...

intan: aku ximpliment la ape yg kau ajar aku aritu.tu yg aku xletak.aha


hudakun: meh la ketuk.kalau xkuat aku ketuk dahi kau pulak en.
;p