BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 23, 2010

Tag | ape dlm beg anda?


entry kali ni sbb aku kne tag
so,buku tulis mandarin yang petak2 besar
sila ke tepi eh.

nk buat tag kjp.
tp aku rase Dr. gigi peribadi ni saje nk kenakan aku.
Die nk selongkar beg aku.
aha.

Terms and Conditions:
1. selongkar beg anda, xkisah la beg duit ke, beg tangan ke, beg bimbit ke, i dont care!
2.ambil gmba barang2 dan tag kan gmba tersebut.
3.ceritkan serba sedikit kenapa anda memerlukan barang itu berada dalam beg setiap hari setiap masa.
4.akhir sekali, tag 5 orang




ni salah satu beg aku.aku bawak time jalan je.tp kdg2 aku tinggal je mls nk bwk.


oleh kerana aku prefer naik train,"oh seronoknye naik public transpot" so bnde ni mmg wajib bawak. ala 1G je,lagu mcm2 ade,lagu raya pn ade!aku xupdate2 lg.malas.
time aku jog kt uia pn aku pkai.

yg ni pn aku letak dlm beg.kocekk sluar i kecik la,so xselesa la bontot i nnti.
actually aku beli sapu tgn ni pair.
tp satu lg aku da bg kt Aishahtur Raadhiyah Azman Shah mse birthday dia.
tande persahabtan :)
xtau la die bt ape dgn handkerchief ni.
burberry ok!

aha yg ni wajib tatkala aku nk msk pintu masuk BMI tercinta.
i tgh botak mse photoshoot ni.
mcm msk kem tentera je.
skip! skip!

ha ni la kunci hati aku.
aha.
hari2 bole kata kunci ni hilang.
hilang kt katil
hilang kt meja
mcm mne la aku nk bela sugar glider mcm ni.
kunci ni penting ok.
haa,last skli aku bwk k.i.w.i
sorila cover k.i.w.i da koyak
so aku letak la cover orange.
xkesah la kn.


sesudah itu, kpd name2 kt bwh sila buat ok tag ni.
3. akak senior fariza(lupe kan la semicon kjp...wekkk)
4. Tya dan pasangan( sape2 yg free tu buat la ek :) )

6 comments:

Pija said...

ala dek susah nye . nanti lah bila sehari aku ade 240 jam aku buat ey ?

k.i.w.i said...

240 jam??
setakat ni da brape ratus collection?
ok2,take ur time...

bellar0ssa said...

bagos! gudjob.haha.aku suka susahkan kau. weh kiwi tu dah lapoklah.. takkan kemane2 bawa juga.

T-ya said...

tya n psangan?haha..klaka la ko ni..
btw,nnt ak bt k..ad wedding..

nurulhuda said...

okey nanti aku buat!ehe

k.i.w.i said...

intan: hehe.no more banana fruit 2times.aha.ceh,biarla.dlm komik tu ade kiwi. :)

tya: mstila,kau kn da bcouple.ehe.buat tau!

hudakun: dah2, aku da bace.tq2. :)