BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 19, 2010

matLAB oh MATlab



korang perasan x blakang aku tu ade toyol?
serius toyol weh.
ok, actually aku capture gmba ni td pg.
around pukul 3pg kot.
tp td pg bru aku belek2 balik gmba tu.
terkejut weh.

kalau aku perasan toyol tu ade mlm tu,
mau terkencing2 aku
fuhhh...

tp nsb baik la die xculik duit aku
aku da cek da wallet.
tp xtau la die culik mlm ni ke kn.

so,korg pn kne berhati2 jugk
toyol ni ade di mne2 je.
sekain!




5 comments:

nurulhuda said...

comel gler toyol kauuuu

anish said...

hahahaaha :))

cicak kuning yang tak gaye cicak pun :DDDD

k.i.w.i said...

hudakun: toyol kau ckp comel.xtakut toyol eh?

anish: tu la,tu cicak bela.beli kt midvalley aritu :)

aliyah yayaya~ said...

penipu punya budak!

nurulhuda said...

ko punya toyol je xtakot.hehehe