BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 18, 2010

oh innocent kan?

kalau pmpuan aku nak dahi.

kalau lelaki aku nk ape ek...
hurm.
bg idea sket.

selambe je mntk report asgmnt
nk buat references katenye.
wah, skema jwpn rupenya aku punye report
xsangke aku.

ah,kau pye malas beralas la sket
meh sini meh,aku ade lebih alas kaki

pening la,xtau pkai software la
aritu cite gaban sgt
ah,xde2 do by ur own la.

ha,kedekut sgt ngn ilmu pengkomputeran kau.
abes sume laptop kau nk godamn.
ade ke aritu selamba anjing die godamn miss toshi

aku noticed pn sbb miss toshi bgtau
ehe
xde la,dah aku ari2 pakai
msti la aku tau performance die mcm mne

hot2 je ati wa ni,
haih..
sgt innocent kan die?


3 comments:

bellar0ssa said...

nak kaki. =P

nurulhuda said...

knpa ko nak dahi perempuannn???

k.i.w.i said...

hudakun: knp aku nk dahi perempuan?hurm,menurut bomoh thailand..bla..bla..blaa..aha.kau msti cuak kn.xdela,aku nk ketuk je.
xmarah kan klo aku tibe2 ketuk dahi kau.sbb kau pmpuan aku ketuk dahi la.same la ngn intan tu.tgu time balik mesia je tu.aha




intan: kaki?ahaha.xmmbantu lgsg