BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 21, 2010

korang mcm aku x? series II

korang ade laman sosial ape je?
aku ade facebook dan myspace.
tp myspace sgt annoying
so xpnh guna da.


korang ade instant messengger(IM) x?
aku ade ym je.
tu pn version 9 kot.
mls gela nk update.
sbb same je.
beside, aku kadang bukak pkai email je.

korang ade blog x?
cewah,mstila ade kn.
ok ok skip!

korang tau sugar glider x?
cite la sket ngn aku psl dia.
one day aku igt nk bela la.
tp tu la,nk dgr gk recommendation korg.

korang klo study cmne?
klo aku, buku+on9+kunyah2.
seriyes,klo xde 3 bnde tu aku terus tido
mmg la kurang fokus,
tp atleast la kn
ehe.

sikit je 4 soalan je kan.
share2 la ek.
mane tau aku xtau korang bgtau la aku.
oh korang la power ranger/power puff girl aku
-blink blink-

3 comments:

SaYa iNsaN bIasE said...

motif ???
kalau aku jawab soklan ko, aku dapat ape ??
huhuhuhu

k.i.w.i said...

kau ni buat kje xpnh nk ikhlas kn?
;p

anish said...

sugar glider...flying squirrel ait?

taktau, tp penah tgk kt petshop kt mines.
tryla survey kt sane :)

study+kunyah2+music= best. :D