BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 6, 2010

korang ade mcm aku ke?

entri kali ni aku saje2 pos
eh,biarlah blog aku kn.
suke atila nk pos ape pn.
kahkahkah.
kn dah...
no la joking!
:)

tibe2 aku nk sharing ngn korang2 yg acap kali bace entry aku yg xbest gela ni
-_-
okeh2,lurus ke point.

rupe2nye,org yg aku admire,
erm,pmpuan k bkn lelaki
aku byk tiru cara diorg
diorg ni aku admire je
xpnh couple since primary school
rasenye xpnh tegur pn ade.
hohoho.


aku start mase skola rendah
name die ni eka
aku start dgr name die mase std 4
die ni memang lawa
sedap la mata memandang
buktinye bukan aku sorg je yg ckp
senior2 aku pn sibuk dok ngurat
so,secara automatiknye
sepanjang sek rendah ni die ni playgirl la
tah brape kali couple aku pn xtau

aku knl die sbb die pn bdk sport
ehe.mksd aku balapan
dlu aku pelari 4 x 200
acara febret tuh!

time tu knl name je
die xknl aku pn
ktrg pn xpnh tegur
smpai la std 6 baru la tegur2.

psl die ni,
ade satu habit yg aku suke dari die
yela name pn admire kn,
so aku adapt la dlm diri aku.
ehe.

aku suke tgk die diri(statik) n then
tgn kiri kt pinggang, tgn knn kt siku tgn kiri
korang imagine sndri k
aku pnt nk susun ayat.
aha

so from dat time
aku pn buat la mcm tu
nk2 time assembly mornign n rehat
rase mcm wow cool.
ehe

2nd pulak mustakiza
mase skola rendah die xsatu skola ngn aku
aku knl die mase ade game badminton seantero skola2 mukim benut
tp mcm bese la,aku je knl die
die xknl aku
aha
die ni pn ramai fan gk
kawan2 aku dok sibuk ayat die
erm,die ni kire friendly la mase tu.
tp xbole lbh2 sbb abah die coach mase tu
mmbe aku dpt borak ngn die pn mase lps game.

then msk high school.
haa,ni baru satu skola.
tp late form 3 baru aku start tegur2 die.
then start rapat mase ktrg g stepo f4-f5.
n smpi skng if aku g bangi,
aku g lepak ngn die.

psl die pulak,aku tiru die psl jam.
ni aku tiru mse aku xngam lg ngn die
sblm2 ni aku pkai jam tgn kiri
then aku pkai jam sblh knn pulak
sbb die.
hoho.
smpi la skng aku pkai tgn knn.
at first mmbe aku bgtau
mcm pmpuan jek pkai jam belah kanan
erm,mmg pn
tp kesah pulak kn.
dah admire pkai tgn kanan kan.
aha.
tp skng ni aku rase cool jugak pkai jam tgn kanan
ahahaha
(angkat bakul~)

3rd pulak.
ni pulak psl aishah.
aku tiru email die.
nie email die
snowboard_gurlz@xxxx.xxxx
nie email aku
surf_ahn@yahoo.com.my

haaa.lbh kurang kn?
die snowboard,aku surf.
ade similarity gk la kn?
heee.

so itu je la yg aku nk cite.
yey ,cite da abes..
in fact, diorg ni bkn awek aku tau.
cume admire je.
xsemestinye, once kite suke kite kne couple
happy friend!

10 comments:

President said...

ko ada tiru aku apa2 x?
muahahaha~

bellar0ssa said...

haha.ko ni ahn.mcm2..

ko lah orang pertama yang aku kenal. yang tiru gaya pompuan yg ko admire.

well agak pelik dan unik.=D

k.i.w.i said...

restu:

ahaha. ni org yg aku admire je.

k.i.w.i said...

intan :

ala tan,msti ramai punye.cume diorg takut2 nk bgtau.serius~
ahah

nurulhuda said...

ko suka senyum sbb aku kan?knpa xmention skaliiiii??
kecilhatiii..

k.i.w.i said...

hudakun:

itu xkire tiru la hudakun.tp mmg btul la aku suka sym sbb kau.segan la aku klo mention. minah 3org tu xbace blog ni,sbb tu aku brani.aha

President said...

bukankah ko admire dgn kredibiliti aku sbg president???
muahahaha~

cahayaharumankasturi said...

kelaka la kamu ni..

nice cite..

k.i.w.i said...

restu:

aha.erm x.aku tau kau gurau..hoho

k.i.w.i said...

chk:

tengs mmbace :)