BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 1, 2010

huh? tag?? ape tu



ok.first time dlm sejarah aku ber-blogging aku kne tag. n sumpah aku xtau mcm mane nk buat klo kne tag.Yela2 aku batak! ahaha

ni intan(ala tan,aku xreti la nk buat coding hyperlink, -_- ) yang tag aku. die orang india tp fasih gela ckp melayu. mmg aku respect gela. n aku xtau pn org india ni minat k-pop or j-pop!

tepuk la tgn weh!!ehe

ni la tag yg die soh aku buat(sambil blur2 mcm mne nk mula)

1) nah nak sgt tgk ape dia wallpaper daku.gaga

2)kenapa dan mengapa?

lol.kne jwb ke.aha.sumpah xde idea tan. skng ni dlm kpla aku cume igt oral test mandarin, test & assginment probability and stochastic process, industrial visit, safety campaign. ok! im dead! -_-

aku rase aku pnh dga kot lagu2 diorg ni tan.FYI, aku xbrape tgk band sgt n aku xtau sgt pn band2 jpop/kpop. aku cume dga lagu je.ehe.if org tye ,"weh,artis ape ni?" woah! sumpah aku ckp wondergirls/girlgeneration even lagu tu lagu laki.ahah.

erm,lps2 aku free gela2 nnti aku gugel la ek artis ni.
:)

3 comments:

bellar0ssa said...

ahn..silap neh.huhu.adeh aku trgkan dah pon dok pehe mu ni.

hmm cmni ahn ku syg,ko kene printscreen ko sendiri punye wallpaper laptop.. then buat antri mcm aku..dats mean,ko buat entri pasal wallpaper kau, then ko tulis lah kenapa dan mengapa ko punye wallpaper gambar sekian dan sekian.
ok?

hmm cmne nak buat link?
meh aku ajar.. ko wat entri kan.. ko copy paste libk blog aku..pastu ko highlight nama aku lats say intan,ko hightlight...then klik kat link .pastu keluar pop up. hah ko paste lah link aku kat bhgian link tu...

k.i.w.i said...

aha.batak gela aku.
1st tme aku rase malu yg amat.

bellar0ssa said...

takpe.jangan malu..meh aku puji sikit.ko comel bile malu.amcam terubat tak?hahaha