BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 13, 2010

is LOVE looks like a MAGNET?

ini hanya pendapat dari aku
aku perasan bnde ni since awl f1(2001)

persoalananye;
perlu ke pasangan yg ideal mmpunyai byk persamaan?

bagi aku x.
bukan ape,
sebelum aku pergi lbh jauh,
ini adalah subjectif
tidak semestinye betul dan tidak semestinye salah.

ape kaitan nya dgn magnet?
mcm yg korg2 tau,
magnet hanye akan melekat KALAU
dua kutub yg berlainan bertemu.

kat situ je kita bole adapt dari segi mencari pasangan.
maksudnye disini;
jika hobi kita main squash,
then kalau bole carila psgn yg hobinya bukan main squash.
+ve nye kat sini, psgn itu boleh bljr sumthing different yg sblm ni die xpnh lakukan.
and, xlah terlalu bosan.

sriusly bg aku, sesuatu tu akan bosan jika perkara yg sebaliknye berlaku.

muggkin diluar sane akan ckp;
"ish xbole la, nnti xde persefahaman"

sbnrnye, persefahaman akan lahir bile kite knl sape sbnrnye psgn kita.
xperlu knl 100%, baru kite dicide dia la psgn kita,
sbb evry day ppl keep changes,
cume antra sedar atau tidak.


kalau sblm ni, kita diajar n acap kali dgr;
"eh,korg ni byk persamaan la,mcm ade jodoh je"
common la, we live together to fullfill mane yang kurang.

kalau da sifat kite same dgn psgn,
mcm mne kite nk perbetulkan keadaan?
lets say dua2 kaki marah.haa, cmne?
dua2 kaki botol.
dua2 kaki jalan.
dua2 kaki xsemayang.
xkesah la yg baik atau yg buruk.


2 comments:

anish said...

agreee *nod2 ^^

memang boring la kalau sume benda nk same. huhu

Shayraa said...

klu nk fikir 100% keserasian, xde la kepelbagaian dlm idup.
org kata, ikan d laut, asam d drt, dlm kuali jd asam pds gak *alamak, lapar plak!*