BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 4, 2010

chris brown la sgt!

pergh puas aku gugel nk cri lagu yang aku dgr kt kete aritu

radio ape tah aritu
time kt cafe pn kluar lagu tu.
tp aku still ignore
konon2 sng la nk cri lagu tu

tp mase aku tye mmbe2 aku
diorg ckp tu lagu chris brown
mase tu aku igt lg rentak,lyric n ape jadah sume
tp still aku xnk gugel n donlod lagu tu.

ni yg nk marah ni.
bile time nk donlod, lagu tu haram nk kluar kt corong2 radio.
aduhai.
lyric n rentak ape jadah sume aku lost.
ZERO!

aku ym mmbe aku pn xtau.
aku gugel "chris brown" pn still xdpt cri lagu yg aku nk
puas aku donlod satu2 lagu.
youtube pn aku cri, tapi
aaaaaa........aaaaaaaaaa.......aaaaaaaaa
bdk2 ni ckp lagu hit chris brown with you.
sumpah bkn lgu tu yg aku nk.

aku try la bukak flyfm.com.my kot.(aku bantai jek ni)
ahahahah.
skli memang rezki pakcik la nak.
tibe2 kluar lagu tu tp da nk abes da.
"baby are you down down down down down"
wow! ceria balik.

rumate aku da buat muke masam da.
aha.
yela, at first diorg mmg xnk bgtau ape tajuk lagu tu.
motif???
takut aku karoke dlm bilik smggu lagu yg same
n main lagu yg same pn seminggu.
ehe

erm,aah aku xsuke main lagu byk2.
selalunye 2-3 lagu tu aku main utk smgu smpi la sebulan.
yg tuka playlist pn kwn2 aku yg tuka
sbb diorg fedap.

back to lagu tu.
pergh, patut la aku xdpt cri
skli bukan chris brown la!
Jay sean la weh.
aduhai...
lemah gemalai


p/s: 1) aku seorang pelupa
2)pelupa seorang aku
3)seorang pelupa aku


5 comments:

anish said...

*hahaha* gelak gile2 kalau betul2 cari lagu with u yang da lame gile tu. hehe

camne bley tetuka jay sean tu ngn chris brown? haha~

*lagu best + jay sean ensem = terbaik* hee :P

k.i.w.i said...

anish:

actually romate yg bgtau tu lgu chris brown.diorg sje bgtau slh.yela,once aku dpt tau,mmg smgu ke sbln la lagu tu asek main je no-stop.
mcm skng la.24jam play!
aha

President said...

"..so come on and fly with me, as we make our great escape.."

jom fauzi, jom..

nurulhuda said...

weh,bek ko tnye aku dr awallaaaa.hahha

k.i.w.i said...

hudakun:


kau xon ym,cmne aku nk tye.dat time kedit aku xde la.ah,so sad.
lenkali aku tye kau.kau seorang radio kn?aha