BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 8, 2009

Yah! Miss Toshie kene simbah cat MERAH.

Bestnye tido petang2.
*sigh*
Arini aku cume ade 2 klas je.Kol 8-10(Comm tech 1) & 10-12(Discrete Signal).
Mcm bese la klas kol 8 tu mmg aku dtg lmbt la kn. Lgpn bkn lecture, tp lab. So kne la ngadap lab tu smpai kje siap. Tp arini cm pelik skit, sbb lab abes awl.YEha! Tp yang xbestnye, esk Mdm KB nk usya ktrg pye PSpice. Hoho. Mane ade aku bt lagi kn. Adeh!

*sigh*

Disebabkan klas abes awl, aku terus g bilik Kai. Sbb die je yang da install software PSpice. Lame gk ah aku try buat. Dari kol 9-10pg. Ni pn xsiap lg ni. ADoi!

Lps save file, aku ngn kai+amru trus gerak AOL6. Klas discrete lak.Hurm, mcm bese la. On PC bt matlab. Tp td aku dpt result kuiz yang mgu lps aku bt.Heeeee. Agak ah! Aha.

Klas ni if xde tazkirah xbest. Mcm penglipur lara la aku tgk Sir. Mgkin byk pengalaman kot die tu. Lucu gk kdg2 die ni, borak tah ape2.

Abes klas je aku trus grk TTL, nk amik kupon asrama. Ade aktivit skit kt situ. Mls gela oh nk dok luar, so kena la pura2 aktif.Hurm....

Bukan takat kupon tu je aku amik, ptg sket dlm kol 2 pn ade gk aktiviti kupon. Tp kt surau. Aku pn join OK! ^_^

Haaa, lps aktiviti kt surau la baru aku nk cite psl Miss Toshie aku tu kne simbah cat MERAH! Perghhhhhhhhh.
Yela, lps aktiviti surau aku balik la bilik. Kononnye nk basuh baju. Tp mls lak. Aku pn membaringkan la diri kt katil yang xberape nk empuk. Sumpah doh,tilam ni spring bapak keras!
Dah berape thn xmaintenance aku pn xtau la.

Tgh2 baring, xsgke lak tertidur.Ehe. Tp, bile aku bgn je, aku gerak la mouse Miss Toshie." pergh, apsl ade cat merah ni?? mcm along bagi amaran je!"

Btul oh, Miss Toshie kne cat merah. Sebijik mcm along bt nk kutip duit! Tp ni bkn along punye kje ni. Cmfrm2 Amru Mat Isa ni. Die ni sehari xkacau aku xbole oh. Meh2 sni aku tunjuk ape die da bt kt Miss TOshie aku.

Aha! Ni la yang die bt sebenarnye.Terbaik kn die sound aku. Nmpk sgt la aku ni si tido.Ehe. Sblm2 ni pn ade gk die bt cmni. Tp kali ni da melampau oh. Sbb die pakai kaler merah. Mane bole oh!


notakaki: xnk ah tido ptg2 lagi.
notakakikaki: aku bg upah rm0.10 kt rumate aku sbb tlg kejut kn aku. Yela,tido awl gela kol 10mlm!!! What the...&%$&$*##@$^$&

9 comments:

President said...

ingatkan betul2 kena simbah cat merah. chey!!

k.i.w.i said...

la,cat merah kn tu.wuuuuuuu~

kay-kingdom.blogspot.com said...

msti amru pnye kje~~
beliau mmg begitu~~
hee~~

President said...

btw, amru ni yg mana satu? sekelas tp x kenal.

k.i.w.i said...

kay: aha.mmg die pn.xde org lain lg. mgkin die nk acer die tu ghaib kot! aha.

Pressie: kt klas AOL6 die dok sblh kiri aku. nk kirim slm ke? ^_^v

President said...

bukan AOL la. OAL 6 la..
open access lab at level 6.

x nk kirim salam..segan la.
haha~

SaYa iNsaN bIasE said...

huk alorh...
ku engatkan ape...macam gempak jew
itu budak nama amru, dengki jew balik...ahakzz..

k.i.w.i said...

president: haa, da knl kn amru tu yg mne?

SIB: ahahah.mmg sgt perlu dibalas kot

k.i.w.i said...

president: haa, da knl kn amru tu yg mne?

SIB: ahahah.mmg sgt perlu dibalas kot