BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 13, 2009

Yah! Bile melawat rakan Myspace

Amcm impressive x page die?? Attractive x??Err, inovative x?? Haa, aku pn terkejut oh tgk page die. Bkn psl ade byk arrow la, itu aku yg bt pakai paint! Tu ha yg aku hint "Attn:". Gela superb oh ayat die. Jiwang ala-ala korea la awk ni Wyda! Ahag.


Dulu page die lain ayat die. Nth sejak bile die tuka aku pn xperasan. Aku bkn active sgt pn myspace ni. Sje je post die pye page. Lantak ah, bkn die bace pn. Kn Wyda kn?aha.

Die xtau pn aku ade belog ni. Sblm die tau, baik aku tulis dlu.Heeee!

******Sigh********

Since skng pn da pkul 4pagi,aku pn xtau nk tulis ape dah.Mgkin ni last entri yg aku post sblm raye nnti.Yeah, raye pakai spec baru!!!! Ahaha. ^_^

Kawan2, doakan aku cemerlang di dalam phase test ye. Diulang, cemerlang!
Ni waktu2 yang afdal utk di doa ok:

Isnin, 14/09/09: Communication Technology 1 (1215-1410)
Selasa, 15/09/09 : Discrete Signal (1500-1700)
Rabu, 16/09/09: Professional Communication 1(1500-1700)

Menarik kn 3ari straight ade phase test.(huh!!!)

Notakaki: i like google chrome!!!!
Notakakikaki: Selamat Raye rkn2 BMI,MMC,STEPO,SYN, etc!
Notakakikakikaki: Jemput la dtg umh, ala dekat je kt Benut! ^_^V

4 comments:

President said...

jgn lupa kad raya utk aku.
terima kasih.

cato;patchi said...

wahaha gudluck sengal hehe

nurulhuda said...

goodluckk!!!!blagak dgn spect baruuuu mahaallllll!!!huhu

k.i.w.i said...

president: err,aku xreti la nk bg kad2 ni.bg ucapan je la ek. "slmt raye!!!" ^0^V


cato: aha.da due paper lps! result pk lps raye! yeay~~~~(sambil melompat girang)


huda: heeeeee.slmt raye huda!