BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, February 26, 2011

Tasik Titiwangsa


Assalamualaikum.

Lame gela tak g joggong.
adela since aku masuk sem ni.

10/1/11 - 25/2/11

dekat sebulan jugak tak joggong ek.

then arini aku ngn Maru g Tasik Titiwangsa.
unplanned sebenarnya.
sbb mlm td aku msg Maru
tp takde kate putus lagi.

besides, my rumate sume g PD 3 hari.
hari ni sampai isnin.
ade short course.

aku malas nk join sbb tgk tentative..errrr..
tak best!
;)

ok.
first time aku joggong kt situ.
then track pn tak tau mane satu nk lalu.
follow je la si Maru tu dari belakang.
jauh gela aku kena tinggal.
aha.

so far, Alhamdulillah.
aku abeskan 2 rounds non stop.
aku rase lebih kurang 5km.
then 1 round lagi aku berjalan je.

ramai jugak org kat sini.
sume dengan matlamat yang same.
cewah.

kaki pancing pun ramai.
aku risau tgh lari2, mata kail tersangkut kt kulit aku je.
aha.

yela, diorg main baling je kot mata kail tu.
mane reti nak toleh2 blkng.
aduh.




ni sbnrya gmba mase dah abes joggong.
parking kt area restoran nelayan.
aha.aku baru tau restoran tu kat situ.


yang ni pun same.
beze gmba atas dgn yg ni ialah tak nmpk Luna.
:P

besar gela weh tasek ni.
kalah taman tasik layang-layang.
sbb mase aku jalan2 1 round, mmg besa.
silap aku bole sesat.
*serius.

ok lepas joggong terus g lepak makan.
kat area melati.
dah lama tak mkn kuih ni.
kuih lapis kot.

aku suke kuih ni
sbb mkn slice per slice.
mmg sabar je la mkn kuih ni.
aha.

ok dah penat.
papai!

1 comments:

President said...

jogging la..! MUAHAHAHAHA~
Tergelak2 aku baca 'joggong'. Sabar ja la fauzi ni..hahaha~

Btw, mmg sepadan ko dgn Luna. Tahniah.

=p