BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, February 25, 2011

omg. its me, Luna.



Assalamualaikum

Terasa mcm hari ni la paling best.
sbb Miss Luna dah datang!
yeyyy!!!!!

So petang2 bole la sambung jogging
kat tasek uia.


^0^V

untuk sape2 yg tak tau
aku beli kasut Lunar glide + 2 id.
Nike ni byk kuar kasut jogging/running/training.
tp aku rase lunar glide ni paling kacak.

besides,
"id" tu mean for custom made.
pegi la on9 website nike.
kasut ni mmg custom made.
huhu.

kaler dia menarik gela.
ahhh mls nk type dah.






dulu aku jatuh cinta kt kasut ni dulu.
tp bila try kt butik tak best.






hey2.
tu la Luna.
yang kiri sekali.
>,<







tak sabar gela nak bukak.


yah.its belong to me.
nasib baik tu num hp tipu.
so tak payah nak edit.
terus je upload.


setelah di bogelkan.
ehe.


9.5US = 8.5UK
gosh!!!
gajah tak kaki aku?
kasut std aku size 8uk je.
cuma lunar ni je aku pakai 8.5uk

sblm ni aku beli lunar elite size 8uk
gela sempit.
tu yg aku bg kat abg aku pakai.


tada~
tak sangke plak free stoken.
kan best kalau free ipod nano ke.


kaler biru ni la yg buat aku melting.
aduhai..
lawa gela..


yg ni ori ok.
siap ade tmpt sensor.
;)


cuba try test.
kasut baru bole la pijak carpet.
ehe.


Lunar glide +2 id




p/s = jom jogging, Pucca. awk pakai la kasut baru yg ayah belikan tu. :P

3 comments:

cahayaharumankasturi said...

num hp tipu ye??

President said...

patut la semangat, luna jadi profile pic ym.
hehe..^_^

btw, luna mmg cantik.

Ahn said...

CHK - aah hp tipu..
Restu - ehe.tengs sbb puji Luna cantik..