BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 13, 2011

criticize = kritikan

Assalamualaikum.

hai guys!
hai followers!
hai newcomers!
hai oldtimers!
hai silent readers!


lets talk about "criticizes"
or
in malay "kritikan"

*oh damn, serius aku tak suke gela borak pasal topik yang
subjectives.
(--!!!)


mcm biase la,
this is my blog,
so of course this is also
MY OPINIONS.
(mcm seram je kan tibe2 capslock)


cepat sape kat sini benci gela kena kritik?
atau yang sebaliknye,
suke pulak kena kritik?

gosh!
see, subjective kan?

aku pun tak tau nak pilih yang mane satu.
SEMUANYA-DEPENDING-ON SITUATIONS!

kan?kan?
yey, sume agreed~

ok back to the topic.
as me,
i like to critique and be criticized.

benda dah "nampak",
so kena la kritik.
eh hello, kritik ni ade yang baik
and ade yg buruk.

yang baik tu kritik yang membina.
yang buruk tu kira condemn kaw2 kasi org tu
tak bangun2!
aha

so kat sini aku cume nak ckp,
orang kritik kita tu maknenye
diorang "nampak"
ape yang kita buat.

so appreciate it!

gela tak best kalau kita buat something
then tak dpt ape2 respond.
perrrr lagi tekanan.

tak , tak kat sini bukan nak ckp
nak dapat kan perhatian atau mencapub.

the criticize just like naturally come.
tak perlu mintak2.

k la
malas nak type byk2.