BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 13, 2011

Sukhoi pun tak tau?


Assalamualaikum.

tah, ape la.
Sukhoi yang popular tu pun tak tau ke?
meh tgk sini gambar spesel aku
bg kat bwh/
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


NI LAH SUKHOI KEGEMARAN RAMAI!!!
ehe

amacam, kacak tak?
bukan setakat jerung je kacak, Sukhoi pun kacak gk.

actually,
my classmate mobile, dayana.
ok dayana ni aku tgk muka dia ala ala penyanyi elyana.
ehe.
seronok kan ade classmate cmtu!
=)

nak dijadikan cerita,
my Dr Halim cerita la pasal
system yang ade kat Sukhoi ni.
then, he asked us.
"tau tak Sukhoi ni ape?"
then dgn selamba si dayana ni geleng kepala.
aha.

ktrg pn gelak la yang laki ni.
dalam hati aku ckp la.
"sukhoi pn tak tau"
ehe.
sorry dayana.

tengah dok gelak2.
my friend, Mag ckp kuat2.
"Ala, gelak sukhoi tak tau, daripada AK-47 pun tak tau!"

dat time
i was feel "erk!"
siot, mcm aku je kena.
then satu kelas sambung gelak.
aha.

yes true.
it was me yg tak tau AK-47 tu ape.
perr so noob!

jgn gugel dulu g cari AK-47 tu ape.
aku nak cerita sket psl AK-47 ni.
kalau dah gugel tak seprais la!!!
aha.

------------------------------------------------

it started when,
my friend kawan dgn Ehsan.
Ehsan ni foreigner(Palestin) kat sini.
he cant speak malay very well.
so nak kutuk pn sedap je kan?
ehe

mcm setiap hari tu asek borak pasal Ehsan.
aku pun curious la.
ape la spesel sgt dia ni.

then one night,
we spent dinner ramai2.
then aku tanye la name dia(pdhl mmg dah tau)
then sape sponsor dia kt sini.
ade kawan bagai ke tak.

lps tu, kwn aku Maru
g ckp kt aku bapak si Ehsan ni ade AK-47 kat sane(Palestin)

that time i was impressed!
tak tau kenapa.
pdhl time tu aku tak tau lgsg ape tu AK-47.
eh tak, mcm penah dgr tp tak pasti ape.

aku pun mcm bersemangat nak dgr.

cite tu bukan habis kat situ je.
aku rase ade la dkt 2 minggu kot
aku tak tau ape tu AK-47.
my first imagination psl AK-47 ni was

a MERCEDESBENZ CAR!!!!
mcm gambar kat bawah ni.











sampai la si Maru ni tanye aku,
"kau tau tak AK-47 tu ape?"

aku pun selamba la jwb kete Merc!

si Maru tibe2 buat muka lemah gemalai + gelak kaw2.

dia tanye lagi,
"kau tak main Counter Strike ke?"

main!
tapi main2 gitu je la.

guess what,
actually AK-47 tu is a Gun!

-_-!

sbnrnye cite AK-47 ni mase aku sem 5 thn 1 (early 2010)
smpai sekarang diorg masih buat point psl ni nk kenakan
aku.
aduhai.
aha.










ni la AK-47 ! yang kononnye dgn yakin aku igtkan kete Merc!




*take a kit kat. jap g sambung short course.
errrrr.......zzZZZZzzzZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz.....

2 comments:

cik caramel said...

cettt! adoiyai... siap ade entry khas eyh? ngek la ko nie.. xyh ar mention name.. malu doww.... =p hahahahaha
da sir tnye .. aku jwb la dgn jujur.. hahahaha.. siot la korang nihh =P neway.. nice story!

Ahn said...

nsb aku tak hyperlink nme kau.lol