BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 26, 2010

sindiket rompakan

Assalamualaikum..
potong mood aku nak tulis psl percutian yang hebat
dgn 10 orang classmates aku.
aduh.
ni pasal sorang uncle india.
nampak nya dia diberi keutamaan kali ni.
takpe, ini untuk kebaikan semua org.
aku baru je sampai KL dari Langkawi tadi pagi.
then pukul 330ptg td ade review ngn dentist.
dah la dgn ulser bertambah.
sabar je la.
mcm bese aku tolak dari nilai kol 2.
smpi sharp 330.
aku drive SIL punya kete.
dia tgh cuti skolah.
so bole la pakai jap.
bnde ni terjadi bile aku nak otw blk nilai.
area salak south, kot.
time tu bwk around 40-60km/h je.
sbb byk kete.
alih alih aku terperasan ade uncle india kat sebelah kiri aku.
dia bwk moto.
then buat sign berbau then tunjuk kat tayar.
aku pn gelabah lah.
igt nk terus parking tepi.
tapi nasib baik jalan kat situ mmg susah nak berenti tepi.
aku keep jalan then psg lampu emergency smbil amil laluan plg kiri.
uncle india tu elok je aku tgk follow pelan2 dari blkg.
time tu aku mula syak wasangka.
if ade bau, knp dia sorg je yg tegur aku.
then aku bukak tingkap.
takde langsung bau hangit.
aku pun teringat la mase aku turun genting dulu, if tayar hangit sumpah bole bau punye.
then mse aku turun tingkap,
uncle india tu lagi skli ckp psl tyr aku berasap,hangit.
aku still tak percaya but still keep caution aku slow kan kete tp tak berenti.
then aku cari petrol station.
ceh, mmg takde langsung bau hangit.
cibai punya orang.
tau nak perangkap org jek.
nsb baik la aku tak berenti tepi jalan.
if tak for sure,
dia buat sumting.
so, for lonely drivers,
keep aware!
jgn skli2 terus percaya
dgn keramahan dan baik pekerti
orang yang kat sekeliling kita.
wacth out, guys.

2 comments:

President said...

bahayanya...nasib ko baik x kena apa2..

Anonymous said...

erkk.. scary nye :S