BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 3, 2009

Yah! Met old friend.

kawan lame ke? hurm, kire kawan lame la kot. since dip kt telekom. kawan ke? hurm, nth la sbb last aku jmpe die aku gaduh ngn die. Name die Anas. Sumpah aku terkesima bile terserempak ngn die kt Low Yatt td.


*better aku cite dri awl cmne aku bole smpi Low Yatt. =)


******************************************

Yes bgn awl di kala sabtu! (ari2 aku bgn awl ok solat subuh) Tp arini aku bgn awl adalah bertujuan. Yah, sgt bertujuan!Aha.

Hari ni aku berdating dgn Program Senam SIhat.Ala, aku aku menyumpah2 sukran bg annoucement aritu. Tepat kol 7suku pagi aku gerak ke padang BMI. Aku igtkn sikit la makhluk yang turun. Sekali ramai gela. Dengan berbekal kan bau badan yang masih lekat, aku jalan ke tempat pendaftaran.Ceh! kupon makanan da habes. Perut tgh kosong.Mmg xde feng shui la pagi ni.

Aku turun pn xde la awl mne pn. Ni sume Kay punye pasal la. Mcm nk roboh ah aku ketuk terajang pintu bilik die. bajet nk tlg kejut la kan. tp xde org bukak. SUmpah tido anjing. Tp bile aku da lps daftar name kt padang, aku ternampak die tgh duduk2.Agk pelik ah sbb die ade pegang kertas kecik.Rupenye kertas yang die pgg tu kupon! Mcm pundek ah kn die dpt KUPON MAKANAN! sikit keciwa ah.die dtg lg awl.adeh!

Senam sihat ni start around kol 8pg. xbajet pn pogram ni sgt seronok dan meriah. asek ketawe girang je aku. Heeeee. Tp apekan daya. Kegirangan xsampai ke ptg. Pogram ni actually abes kol 930 tp tpkse di skip kn ke kol 9 sbb hujan panas.

********************************

Mase utk siap2 ke Low Yatt. Gosok gigi dah,mndi dah,angkat kain di jemuran dah, sapu deodorant kt ketiak dah, pkai wax dah. Aku hanyelah dijemput oleh kay ngn kalou untuk menemani beliau beli barang. Aku pn ajakla rumete aku, Mie. So cukupla utk mengisi seekor kancil hijau yang berpendaftran DAX 1234(bkn nme sebenar).

Nasib hujan da berenti. So bole la berjalan ke menuju ke luar gate untuk mencapai seekor kancil hijau tu. Kalou xbole park kete kt dalam kolej,xde sticker.Hurm.

Otw kt sne agk ah jammed. Sumpah aku xnk ikut kay lagi(ahah,gurau je ok). Sepanjang perjalanan asek bercakap. Nsb baik aku bwk ipod.Bole la tune nafsu aku kt lagu2 Glay.Heeee.
Smpai Low Yatt bnde pertama yg ktrg g ialah booth maxis.Kay nk g byr bil yang tertunggak slame berbulan2.kn?kn?(sile komen!)

Puas round2 satu Low Yatt, last2 kay berjaya bwak balik printer, kalou berjaya bawak balik power suplly, speaker, mouse,&ram, Mie plak berjaya bawak balik power supply.Aku? heheh.aku xbli ape pn. Jadi ubat nyamuk je. Aku da ade Miss Toshi la. Kn Toshi kn?

Part nk bli mouse la aku terserempak ngn Anas. Aku xperasan pn die. Tgh2 jln, org depan aku sapa aku."weh Ahn."lalu aku terkesima.Glurp.Sape plak ni.Muke die mmg aku xnmpk sbb die lagi tgi dari aku. Bile aku dongak je....ANAS??.Mule la sesi monolog antra aku ngn die. Tp xlah seindah mcm berjumpa kawan yang da lame xjmpe. Bkn ape, sbb ktrg gaduh mase last jumpe. Sumpah aku agak close ah ngn die since sem 2 smpai sem 6. akhir sem 6 ktrg gaduh.

Die makin berisi la skng ni.Masing2 agk segan. Mgkin die xtau aku da lame maafkan die n mugkin aku pn xtau die pn da lame maafkan aku. Hope dapat jmpe kau lagi kt Low Yatt.Hahahag but in diff situation. "Long time no see la beb". apekah ayat ni akan terkucil dari mulut kecil aku? Aku harap ye.

3 comments:

nurulhuda said...

nape ko gadoh ngn die???
hahaha.

k.i.w.i said...

perang saudara kn.biasela.hahag.

kay-kingdom.blogspot.com said...

aha~!

issues 1:
xpe~
pasni xajk ko da g jln..uhh!

issues 2:
even aku sowg jea dpt kupon tp ko dpt rse jugak kan mee tgn istemewa~
sedap kan~ hepy kan~ heh~

issues 3:
bil maxis aku bru 3hati t'tunggak oh~

issues 4:
kedai potosetet baru d'buka di blik 1F17.. mari2 dtg.. printer bau kedai oh~ Miss sCha nmenye.. ah Ben dpt soulmate bru oh~ heh~