BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 8, 2009

Yah! Entri Last Sblm Final

Cecececece iye2 je kan ni entri last.Nth2 esk luse ade lgi entri baru.Hahag.

Kuat betul syaitonirrajim nk goda aku.Heh!Meh la sini goda( wishing yg dtg tu syaiton pmpuan yg muda lagi seksi)AHaaaa.

Disebabkan ni entri last, so aku kne la mengarut ramai2.Sesudah itu, korg pn kne la bace sampi khatam.jnji? ^-^

Hurm, final aku p around the corner je. Tp mcm bese la aku xigt pn tarikh die bile tp yng pntg MMG da dekat gela! Udara2~ Nk bernafas kjp.

Task pn msh ade yang belum setel lg.Next week kot due date.Jap2 aku nk list down.

microwave communication: Lab impedance and smith chart 15/10/09
professional communication: 4 Email essay 14/10/09
public speaking 14/10/09
discrete signal n system matlab 15/10/09
communication tech 1 lab 12/10/09
mandarin1 written test 19/10/09
engineering math4 quiz 2 15/10/09

Ahahahahaahahahahaahha(ketawe xgirang)
Sumpah meriah gela.Rase mcm nk ttp je trus Miss Toshi.Rase mcm nk tido je sbb mls nk pk task2 tu sume.Rase mcm xckp mse je.Rase mcm nk jd power rangers itam je.

Sigh~

Haaaaa,meriah kn?Tp aku msh lagi bole guling2,tgk family outing, crow zero dan kelik2 adv.yang paling best sbtu ni aku main paintball kt uia.1st time oh!Sesudah itu aku pn mncri la video psl paintball.bole la aku tiru2 aksi diorng main nnti.kn?kn?

aku ade gk ajk huda lepak2 nnti time tu.tp die sllu je blk weekend.xtau la cmne nnti.pasal paintball, name group aku SUZURAN-SAN. msti korang gementar kn bile bace name group aku. Heehehhe.Jujur je la ok.

SUZURAN-SAN ade 5org. aku,kay,aiman,mi ngn sean-ken.Sumpah sumenye beginner.XPnh pn pgg pistol cat tu.harap2 la sume ok nnti mase main.

Tengs to mmbe aku merangkap organizer paintball sbb sudi text aku.Heeee.

K la aku nk tido.

Selamat gelap!!!!!!



notakaki: selalu2 la dtg sni je lpk2 kt shoutmix wpun aku xde
notakakikaki:doakn la kesejahteraan bersama. amin~

2 comments:

bellar0ssa said...

uh.subjek yg sungguh sgt xfamiliar.lol. all da best exm.huhu.

xleh blah nk wat drama 007 ke hape time paintball.haha.

President said...

good luck 4 ur paintball game..
:)