BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 2, 2009

Yah! Did I Miscommunication?

Sori


Aku pn xphm ape yg tgh berlaku. i tot it will smoothly happen. Just one explanation,segala-galanya berubah. Masing-masing mcm bertindak seperti 'play-safe'. Kononnye utk tidak lagi mengeruhkan keadaan.

whos get started? Mestila aku. Bkn kt sini aku nk ckp sape betul sape yang kurang betul. Bole jd kt sni misunderstanding, bole jd miscommunication. Aku explain xbetul kot. ADeh!

Apela aku ni,ckp melayu pn xbetul.(aku turki la.aha). Explanation tu bknnye dibuat2. Sori la to my friend. sbnrnye bnde ni mmg aku akan ckp kt sape2 yang aku knl. aku yang complited. jgn rase bersalah eh. Aku explain aritu pn sbb risau kau akan salah phm. Seriusly aku mmg xpndai nk berkawan either laki or pmpuan. Aku bkn memilih kawan, tp aku ade sikit sikap "nk bersendirian" and "malas nk tegur org". Aku pn xphm n xsedar bnde ni ade dalam diri aku. Tp sikap ni bkn nye sllu, cume kadang-kadang je. Aku risau time kadang-kadang tu la yg kau or kawan-kawan aku slh faham or terasa hati.

Sbb tu la aku explain awl2. Aku explain tu lps kejadian kt cafe aritu. Sebenarnye xde ape pn, cume aku rase baik aku explain sblm ape2 terjadi.

1 comments:

President said...

kadang2, ada perkara yang x perlu diberitahu..
mungkin juga ko salah timing.
anyway, harap ko dgn si budak tu ok.
kwang..kwang...kwang..