BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 5, 2011

sukur~

Assalamualaikum
(Waalaikumussalam)

wah, sukur~
alhamdulillah.

--______________________________--

(senyum lebarrrrrrrrrr)

cepat pulak kan result keluar.
tak tertanya-tanya pulak bila la result nk kuar.
hoho

final year project, a-
mobile comm, a-
optoelectronic, b
inno, c+

kedek betul la inno ni.
so lps ni kena la lebih innovative.
ehe

congrazt jugak kat kengkawan yg dpt result gempak
especially utk fyp.
so berbaloi la 1 thn utk fyp.

actually fyp ni mmg tensen gela.
dgn kena pakai duit sndri dulu.
paling byk yg aku dgr pakai duit utk buat project as much rm5000.
wow!




tp cume bole claim rm500 kt BMI, rm300 kat MARA.
fair, isn't?

--_______--

(senyum ala kadar)

so ade jugak la kenangan kat jalan pasar tu kan?
aha.

tp kalau mcm aku beli kat on9 je.
lg murah.
siap less rm50 weh.
pegi kat website cytron.com.my

but so far mmg kena pakai byk duit.
that is one thing yg kne korban kalau nk grad dgn meriah.
even, aku je almost rm1000.
but i already got a buyer, serious buyer ok.
ehe.
tengs buyer!
dun worry, keep it as confidential.

then lps ni will going to internship.
hurm previously mase diploma,
my technician suka care aku berkerja.
so harap untuk kali ni my engineer pn mcm tu.
plz!!!!
aha

aku igt nk bukak blog satu lagi la.
khas utk my intern.
staring from 1st day smpai last day.
senang nnti nk buat report pn bole refer kt blog.
then korg pn bole la tgk2 field mobile communication cmne.

but basically in one project,
dia da sub kan project kat company2 kecik.

kirenye, kat site tu dah ade khas org yg panjat tower,
testing, dan mcm2 keje lagi yg aku pn tak berapa nk tau.
aha

mase dlm interview aritu, company aku tak bole nak pnjt tower.
sbb dah sub kan company lain.
aku cerita kat senior aku psl bnde ni diorg terus menyirap.
aha.
sbb diorg kne pnjt tower smpi 25kaki.
gayat kot!
aha

lagi satu, kje aku bkn ddk dlm ofis je.
kne sllu g site.
kereta company ade provide.
so far site kat semenanjung ade kat phg,slgr,penang,jhr.

so slmt berintern utk diri sendiri dan kwn2 bmi!
slmt bergraduasi dgn meriah!



1 comments:

Shayraa said...

ehh boleh claim kat mara jugak ke?? how come taktau? uhuuuu.