BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 3, 2010

si FYP. ggrrrrrr!

Assalamualaikum.

sekarang ni ramai yang sebut pasal FYP.
ye, aku sem 6 yang noob.
aha.
gela tak suka seh nak pilih pilih tajuk
rebut rebut supervisor bagai!
aaaa....aaaaaa...

from the 2nd week(hari ni da week 3)
title for FYP da publish kt website.
dengan tu ramai la gelabah.
nak cop tu nak cop ni.
ni bukan cop mohor la.
ni kes nak cop supervisor kesayangan la konon.

aaaaaaaaaa..........aaaaaaaaaaa

aku pun selumber la tgk tajuk tajuk tu.
scroll pelan pelan
belek belek abstrak
ade yang out of my strength

ok lupakan.

aaaaaaaa.....aaaaaaaaaaaaa.

mase tu aku tak pilih lagi supervisor.
sebab aku dok sibuk jaja project aku.
aha.

puas dah ni jaja tapi semua tak nak.
ahaha.
ok fine. kena amik lecturer punya tajuk gk.

before ni igt nak amik ngn madam hidayah.
sebab dia cantik.
best kot kalau dapat supervisor cmtu.
hari hari hantar buku log pun takpe.

ok lupakan lg.

ok aku da start gelabah lps tu.
g website.
sume lecturer yang aku kenal suma da kne cop.
aku pun pandai pandai click kt initial "zmy".
sumpah aku tak kenal
sumpah aku tak penah jumpa
sumpah aku desperate.

aku amik pun sebab title dia agak best.

Development of web-based sensor system for environmental monitoring.

This is a part of development for wireless environmental monitoring system. Periodic multiple data need to be sent through the internet directly from a controller so that administrator can browse the target environmental condition from across the globe. The student need to have background in web server development and networking, or at least with good data and mobile communication skills.


setakat knowledge nak up web server,microC bole la basic.yang further to supervisor bole la tolong.
kan?kan?

at first ok.
buat research bagai.
tapi tapi tapi
when go further... further... further
im lost!
totally fikir eh sempat ke nak tukar supervisor ni?
fyi,supervisor aku skng ni adalah ketua fyp.
then aku pegi la jumpe committee fyp,mdm kb.
dia terkejut gela aku bole amik ngn dia.
aku slow talk la kt dia nak tuka bagai.
but b4 this mdm punitha ade suggest one project
so aku igt nak amik la project tu.
mdm kb warning suruh ckp elok elok ngn supervisor aku tu.
takut dia tak approve.
dang~

aku da siap siap donlod n print form tukar supervisor.
wahhhhh nightmare!!!!!


2 comments:

Anonymous said...

waahh.. final yr suda
gud luck on ur project ! :)

k.i.w.i said...

tq mui. :)