BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, August 29, 2010

kalah lagi

Assalamualaikum.

bestnye bile dpt balik benut 5hari.
mcm biasa la balik bawak assignment bagai.
dan konon dgn hati yang membara
nak buat.
HARAPAN~

till now,
tak sentuh sentuh lagi
ehe.

-------------------------------------

aku kalah lagi.
dammiittttt.

-_-




ok, lupakan.

kiwi, gimme ur DRUG, plz!

----------------------------------

its a good ways when u feel the same as me.
maybe u too cruel eh tak tak
maybe u too strength to feel that.

aku tak bole lupakan kau la.
even there is no love between us.
*siapa penah bertepuk sblh tgn, we're in the same boat! Aha


i dont have strength, but u have!

i afraid to 'step ahead',
coz there is u behind.

kenapa aku kena rasa semua ni.
since that day, i've set up that u belong to other.
not mine.
not mine.
not mine.

dont shout my name.
i will melting.
dank!

----------------------------------

knp.knp.knp.knp.knp

aku da anggap kau mcm org lain.
takde dlm hati dah.
tapi when u show up?
..........


----------------------------------

dengan kau byk kali aku jatuh cinta.
aku tau aku sorang je yang rase.
aku tak salahkan kau.
aku tgh cari jwpn knp aku byk kali jatuh cinta ngn kau.
bukan cari jwpn knp kau tak terima aku.

---------------------------------

aku rase loser
bila tak bole ignore msg kau.
aku rase loser
bila aku teringat kat kau walaupun aku tgh ade awek.


-----------------------------------

sorry to my ex-gf.
kau tak penah ade dlm hati aku.
aku tak pernah rindu kau.
kau tak penah buat aku jatuh cinta byk kali.

tapi dia ada semua tu.


--------------------------------------------

4 comments:

faramira said...

Ak pn rase loser ble tgn ak gatal nk cntact ex-bf aku.. Grrrr.. N all of sudden, i'm in love again..just like before..

k.i.w.i said...

eeee..loser.aha.

nurulhuda said...

eeeeeeee ahn jiwanggg! hahah

k.i.w.i said...

jiwang tak jiwang la.siot kau huda!aha