BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 1, 2009

Yah! Malam pertama

tak sabar rasenye nk tgu malam pertama.
aku pn pelik mcm mane bole terjumpe die td pagi.
xplan pun nk jumpe.
actually td pagi aku g giant nilai.
aku buat ape?
aha.
aku g fish spa.
ala, yg ikan gigit2 kaki tu.
sedare aku yg ajak g.
dah la smlm nk g foot massage.
adoi.
bertuah punye kaki!
heh!

err,kt india ade ke? kt sudan ade ke?
nth2,diorg kt sane pakai ikan piranha kot.
aha.

ha tu la, lps tu aku g la jalan2 around giant.
xde ape pn nk beli.
jln2 je.
time tu la aku terserempak ngn "dia"
aduh, pk dua tiga kali gk nk say hi.
yela "dia" ngn kawan2 die.

"dia" pkai bju biru.
"dia" nmpk kurus ngn kawan die yg bju kuning.
yang 2 lagi tu gemuk pendek.

borak punye borak, die ckp die bole tlg aku.
bole tlg aku mlm ni.
huh???
aku pn pelik.
mcm mane die bole tau yg aku mmg perlukan orang yg mcm "dia".
since diploma lagi aku nak.
tp satu pn xmelekat.
tepakse aku "pinjam" sehari ngn kawan2 aku.
aku pn naik malu gk mase tu.

yela,bole kate tiap2 hari aku "pinjam".
sanggup kehulu kehilir semata2 aku nak cari orang yg mcm "dia"
pernah sekali tu, kawan aku slowtalk.
die ckp,aku ni da besa,da mmg kne bela sorang.
xmanis "pnjm2" mmber punye.


aku pn tergamam.
mmg aku nak.
tp aku rase bukan keperluan.
aku takut xbole nk jaga dia.
rase xbebas pulak.

then die ajak g tmpt yg die sllu pegi
hoho.
mmg rambang mate
sumpah!
bdn besar,bd kurus,tinggi,rendah,nigger,putih,hijau,pink, sume ade.
tp tu la,aku xsedia lgi.
aku cume tgk2 je.

talk about "dia".
aku terus ajak dia balik umah.
tp aku xbawak kawn2 die.
xperlu kot.
lgpn sedare aku mmg xberminat.

sampai umh,aku simpan "dia" dlm bilik.
actually, mse jln nk balik umh aku pegang2 badan dia.
aku bukak sket baju die.
mne tau da xbole pkai, bt ape nk bwk balik.

aku soh "dia" dok diam2 dlm bilik.
tggu mlm.
sbb mlm clear sket.
"dia" da jnji nk tlg aku mlm ni.
aku harap die jujur.

tp,xsempat sampai ke mlm.
ank sdare aku, haikal da prasan "dia" ade dlm bilik.
haikal klo bab2 ni mmg die byk tanye.
xkesah la, jnji haikal xbocor rahsia.

mcm2 soalan dia tanye.
aku pn da mls nk jwb.
then haikal ckp, "oh,bole la simpan gmba haikal kt dlm ni nnti faiji"
bole je -_-
abes la, ape yg terjadi mase aku diploma dlu,berlaku kt aku jugak.
terpakse share dgn org lain.
tidak~
aaa......aaaaaa........aaaaaa.....aaaaaaaa

p/s. "dia" hanyalah seorang pendrive. sekian!

8 comments:

nurulhuda said...

OH AKU BENCI KAU.BUAT DUPDAP JE.HAHAH.KO KT NILAI KE?
AKU KT SEBERANG NILAI JE NI!HUHU

k.i.w.i said...

heeeee.
suspen kn.
bole jd director kn aku.
aha.
aah aku kt nilai.
tu la,klo aku tau jalan kn best.
-_-.

k.i.w.i said...

heeeee.
suspen kn.
bole jd director kn aku.
aha.
aah aku kt nilai.
tu la,klo aku tau jalan kn best.
-_-.

k.i.w.i said...

heeeee.
suspen kn.
bole jd director kn aku.
aha.
aah aku kt nilai.
tu la,klo aku tau jalan kn best.
-_-.

k.i.w.i said...

heeeee.
suspen kn.
bole jd director kn aku.
aha.
aah aku kt nilai.
tu la,klo aku tau jalan kn best.
-_-.

k.i.w.i said...

heeeee.
suspen kn.
bole jd director kn aku.
aha.
aah aku kt nilai.
tu la,klo aku tau jalan kn best.
-_-.

aishahtur said...

ko stim ngan pendrive ahn.. hampeh kooo!!

aah kat sudan pakai pirahna.. tapi baru letak kaki dah mampus ikan2 tu.. kaki bsuuk tahap ape ntah ahahaha

k.i.w.i said...

xkn jeles shah.
;p