BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 30, 2009

Yah! Al-kisah

Al-kisah.

*ramai2 ckp tayyib~*



hye nilai!

heh!

aah aku kt nilai skng ni.

kebun?

heee.mintak cuti ngn abah jap.

seminggu kn bah? ;)



maaf la bah,bukannnye saje2 nk g nilai.

tp mmg terpakse.

ade bnde nk kne setel.

ni sume miss hawk pye pasal.

yela,miss hawk.

anak angkat abah tu.



erm,smlm(ahad) aku da smpi sni dah.

jammed?

aha.mne ade jammed.

kt pedas linggi tu aku drive 20km/j.

da ah dgn tunning radio poblem.

adoi.

lemah gemalai aku.

ijan ngn iwan lak bantai tido.



arini,dgn nafas baru g ts.

igtkn nk rider je dari nilai.

tp roadtax plak da expiry.

kenela naik erl.

aduh,mhl oh. -__-



smpi ts aku trus grk level 7.

the rc shop.

jumpe uncle desmond.

ape punye langkah kiri la, aku grk awl sgt.

smpi ts kol 1130.

kedai tu pn xbukak lg.

sigh~



igtkn nk cuci mate smpi kol 12.

kedai tu pn xbukak lg.

adoi.

si malas plak uncle desmond ni arini.

assistant da ade da.

last2,bosan pye psl aku grk kt lvl 5.



FOOT MASSAGE!

yeah!

igtkn nk spend around 30mnts,

pk2 balik psl kemalasan uncle desmond, aku up 1jam!

aha.



smbil bace paper kosmo,aku pn berlagak la mcm xsakit.

aaaaaa.......aaaaaaaa..........aaaaaaaaaa

rase mcm nk jerit oh!

cool cool~

xya jerit2.

aku syp je mase kne urut tu

smpi org tu pn mulekan perbualan.

"da biase foot massage ke?"

aha

aku mls nk borak,so aku geleng je.



aku rase mcm lame je die urut.

more than 1hour.

sbnrnye aku amik pakej urut.

include kaki,shoulder,kpla,tgn.

pedih oh.

rase cm menyesal lak g urut

nk bt cmne kn,kt situ je aku rase bole spend time.

ok siap!



segar ke?

aha.

sgt~

sakit2 ade la.

xbest lgsg.



aku trus grk level 7

nsb baik da bukak.

tu pn bukak separuh je.

nmpk sgt bru bukak!

hampeh!

sigh~



lepak2 dlu while tgu die kemas2.

xsgke aku die pn baru nk sarapan.

aha.

aku ternampak tin biskut ape tah.

sje la aku sakat die, desmond u baru nk sarapan ke.

kales2 plak die kn.

memandangkan suare die perlahan,aku iye kn je ape die jwb.

aha.



mase aku dtg,ade customer lain da smpi dlu

die main heli

aku rase mcm aku sorg je yg main jet

rata2 yg aku jmpe kt sne main heli

xbole la aku nk korek rahsie ke ape ke.

heh!



ok,lps trobleshoot servo,aku da fed up

aku nekad nk tuka transmitter

dari e-sky ke futaba.

wow,canggih u!

heee.

harga?

xpyh la mention kt sni eh.

sndri google la.

mungkin lain kali aku akan buat satu entry khas untuk miss hawk.

then kt situ aku bg detail.

mne tau ade org yg nk buat jgak kn.

seronok weh. weeee~



talk about futaba, esk bru smpi.

tp ari kames bru aku nk g amik.

pnt la ulang alik.

nilai - ts. jauh tu.

letih ni ha bontot dok lame dlm erl.

k la,stop here.


2 comments:

bellar0ssa said...

panjangnye bebel.kalah aku.haha. xleh blah pi foot massage,hohoho.

k.i.w.i said...

ala trick je tu weh.bkn nye pnjg pn.souble spacing!aha
lps ni aku nk bt akupuntur plak.
;)