BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 27, 2009

Yah! MAri tulis

*mood* - sumpah xde mood nk update. nk upload gmba, internet laju sgt.sigh~
*loc* - benut.yeha, dpt tido 12jam/hari.meriah!

slmt hr ry aji maaf zahir batin! err,bole kn pkai maaf zahir batin? xkesah la.xbole nk delete da pn.
aku xde mood ah nk update blog sbnrnye,rase nk dilit acc pn ade gk.xreti la nk ckp2 dlm ni.rs mcm kne sampuk la tibe2 xreti.aha
aah,tgh cuti la ni.tu yg leman je nk update blog.
fb pn same.adoi.lemah gemalai.
omma,psg la streamyx(sambil blink2 mata)
kn sng if aku cuti,seronok je rs nk balik.heeee
nth ah,cuti ni rs mls la nk kje part time.
paiz tu tah da dpt ke blum.
nmpk gaya mcm xdpt lg.
nsb baik la abah aku dgn rela ati nk bg kebun dia kt aku.
*sorila abg long,abg ngah n segala abg* aha
so bole la aku bt farmville kt situ yg mcm kt fesbuk tu.adeh!
btul la,pg2 lps solat subuh,mndi2,sarapan ape yg patut then g kebun.
woah,gaye mcm nk g ngre sejuk je weh.
siap dgn bju lgn pnjg.xcukup dgn jaket lg.sarung kple pn ade.aha.
abah aku plak relek je.xde da sarung2 kple ni.
kt kebun mmg la byk nyamuk.
tp kjp je nyamuk tu,agk2 da bosan die pn blah gk.heee
1st day aku g kebun,mmg xperform la.
dtg kol 830, tp kol 10 da ajak abah balik.
nsb baik abah tu memahami. ;)
rsnye 3rd days kot baru aku da mule perform! yeah! aha.
dtg kol 8 then blk arounf 12 tgh cmtu.
hari2 minum air klpa.
hari2 bersih kn kebun.
xg gym pn xpe,rsnye da makin taf la.
ni je la rutin harian aku mase cuti selain tgh setting aku pye miss hawk.
k la,slmt jln!

1 comments:

bellar0ssa said...

heh,bagos2.berbakti pada tanah.mcm ayah aku.heh.bina bdn xyah gi gym.lol.