BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, February 20, 2010

alahai lucu je

masuk arini da 2hari aku demam panas
sakit gela kot kepala bile demam2 panas ni
entahla lately ni aku asek sakit jek
smgu sblm cuti cny aku pengsan kt masjid.
bkn sbb ape pn,cuaca panas-bahang.
luka abes haa dagu aku.
abesla xtumbuh janggut la kt kwsn tu.

hurm...
dulu pnh aku kne demam pns
teruk gela
aku ni bkn nye jenis bole mkn ubat
ssh gela nk mkn
asal makan je muntah
mungkin ade teknik2 die kot.
waha!
then mase tu aku g klinik trus cucuk bontot.
heeee.
lps tido,segar!

erm,w/pun demam aku teringin nk makan cake
tp area salak tinggi-nilai mane ade secret recepi
aku google td pn cume ade kt BBbangi.
oh,jauh nye raser.
sob sob..

haaa,yang lucunye entry kali ni bukan ape
rase malu2 kambing pulak nk tulis.
td pagi abg aku ngn akak ipar aku g la sek haikal.
ade sport.
kononnye nk bg sokongan la tu.
mane xnye,td malam asek tye je.
dlu fa eiji rumah ape?fa iwan?fa ijan?fa ngerang?
biasela bdk2,excited je.

so tinggal la aku ngn ank buah aku,aiman.
baru drjah 3.
diorg sempatla belikan sarapan nasi lemak ngn mee hun.
tekak aku pn rase xbest lg ni.
aku pn masak la air.
kononnye nk buat air la.

last2 kantoi..
aha.
aiman tau aku xreti buat air.
hampeh je kn.
die pn selamba la buat air milo satu jug
aku cool lg mase tu.
aha.

haih,tu la bt air pn xreti.
omma pn pnh sound,xkn air pn xreti nk buat,bubuh gula je kn.
(ok,im dead! x)
bkn xreti,klo nk buat dlm kuantiti yg ramai,mmg xreti la kn.
klo stakat satu mug je ok la.
waha!
ok omma,nnti aku blja buat air!
ni azam bulan 3 nnti.
:)

6 comments:

anish said...

haha comel je XD

take care ^^

bellar0ssa said...

haha.so dead la kau.baut air pon tak tahu.t amik klas intensif ngn aku.

k.i.w.i said...

anish: ehe.tc too.
intan: tu la bt malu je.waha!

President said...

bila dah pandai, buatkan aku air yer..

nurulhuda said...

euwww masak air pon xretiii??
kate la maggi pon ko xreti?haha

k.i.w.i said...

restu: tgk nnti bulan 3.dah ok aku post kt belog.waha!

huda: besday kau bile?aku nk blanje kau binocular.adoi.bkn xreti msk air la.tp buat air.err,megi pn aku xbuat,klo rumate aku buat bru la aku rase.ehe