BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 1, 2011

seronok jadi fuang

Assalamualaikum..

seronok jugak jd fuang(pakcik) ek.
huhu.
my anak buah, Iman sgt2 sweet!
rase mcm nk balik Nilai sekarang je.

bukan ape,
as mentioned, Iman ade call ckp rindu kat faiji dia la,
bila nak balik la.
bla bla bla.

rupenye2 Iman pn ade call Wang Yuyu( Omma),
guess what, omma bgtau Iman cari aku kat sane.
aha.
alahai, terharu je rase.

"faiji mane wang yuyu, rindula"

lebih kurang cmtu la ayat dia.

sorry la, aku takde adik,
so bile dpt bnde2 cmni rase mcm waw pulak.
ehe.

igt senang ke nak bdk kecik suke kat kite?
ssh kot.

tp bile Iman da besa, mesti dia malu-malu.
yela, macam Haikal.
dulu mase aku diploma, weekend je balik umah dia.
then bile dia nmpk aku tgh tidur lg,
dia datang dekat then peluk.

mase mula2 kena peluk ngn dia tu mmg terkejut la kan,
sedar gak mase kena peluk,
tp aku pura2 tidur.

pernah one day tu,
mase tu aku tgh pura2 tidur sbb tersedar haikal peluk aku.
abah dia tanye dia,
"knp peluk faiji tgh tidur?"
dia ckp
"sbb syg faiji"

dat time rase mcm waw gk.
aha.
syukur dapat anak buah cmni.
ade jugak org syg aku.

aku terlebih waw pun bukan ape,
haikal tak pernah peluk pun abg2 aku yg lain,
aku sorg je dia peluk.
then Iman, dia cari gak abg2 aku yg lain,
tp lebih sket kat aku.
ehe.

bila haikal dia besar,
aku cite la yg dia selalu peluk aku time tidur.
mula dia ignore, at last dia admit gk.
dia ignore pn sbb dia malu.
yela, da besar kan.
nk jage ego la tu.
hoho..


so Iman pn bile da besar msti
malu malu bile aku cite balik nnti.
aha.

Faiji pun sayang korang jugak!!!
=)


doakan faiji cepat sembuh ek!
aammmmeeeeeeeennnnnnn....

1 comments:

cahayaharumankasturi said...

:)
ameen, get well soon fuang