BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 1, 2011

my suggar mummy

Assalamualaikum.

sobs sobs
:'(

bila nak akhir bulan je
sugar mummy mesti kena marah.

kesian pulak aku tengok.
kat status2 fb lagi la.
siap maki maki lagi.

nasib baik sugar mummy tak takde fb
then berani la budak budak ni nak maki maki bagai.
cis!

----------------------------------

ala, kau pun baru je dapat tajaan.
bile sugar mummy bg lambat dah macam org gela kena sawan.
post sane sini.

relek la der.
kitaorg penah dapat lambat la.
7hb kalau tak silap.
ha, kalau time tu kau da dapat,
for sure kau dah bersilat!

kau g check semalam buat ape.
bulan 3 pn tak jumpe lg.
cube check arini.
insyaAllah ade.

----------------------------------

Dulu mase kau dpt separuh tajaan,
kau bising.
ckp sugar mummy tu la
ckp sugar mummy ni la.

skng ni bila da dapat tajaan penuh,
pun bising.

aduh.
aku pun tak paham dude.
kau pun da besar.
malas nk campur.

aku mampu tulis kt blog je.
kalau kau terbace,
kau jgn marah aku pulak.
eh tak, bole marah
tapi sekejap je k?
heee.

yela, brape kerat je kwn2 mase kita diploma dulu.
yang mane terus kerja after diploma,
sume kerek nak mampus.
kan?kan?

pdhl mase bljr dulu ok gela.
oh duit punye pasal.

so aku tak nak ah kita pulak gaduh.
aku tulis ni pun bukan nk backstabber,
cume yela, tak patut kau buat sugar mummy cmni.
kena kalau dia freeze terus cmne?
haa, tak kecoh pulak?

k la dude, we're still friend, aren't,we?
:D

heeeeeee.

3 comments:

President said...

cm tau jer sapa sugar mummy tu..ahaha~

Ahn said...

ehe

Shayraa said...

perh perh.. ni kalau sebut nama ni, buleh buat bgaduh ni.. hahak.
mcm boleh baca fikiran kau. tp xpe la, aku diam2 je.